פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים הכרטיס ברשותי כבר כחצי שנה, מעודכן עם הדרייבר האחרון (הרשמי).עד היום הוא עבד בסדר גמור בלי תקלות.היום כששיחקתי FEAR המחשב נתקע לי והכרטיס נתקע על צליל מסויים, כאשר הפעלתי אותו מחדש המחשב הודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה (Multimedia).הסרתי את הדרייבר עם Driver Cleaner, וידאתי שהכרטיס יושב כמו שצריך בסלוט הPCIהפעלתי מחדש, הוא זיהה לי את הכרטיס.. והתקנתי את הדרייבר שוב, היה נדמה שהכל עובד כשורה עד שהפעלתי WINAMP שמתי שיר ואחרי כמה שניות הכרטיס שוב נתקע לי עם רעש מעצבן ברקע, כשניסיתי להחליף שיר זה לא עזר (המחשב עצמו לא נתקע).ברגע שהפעלתי את המחשב מחדש, הוא שוב הודיע לי שנמצאה חומרה חדשה (Multimedia), אלא שהפעם גם התקנת הדרייבר לא עזרה, הוא פשוט כל פעם מחדש מודיע לי על כך שנמצאה חומרה חדשה.מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם זה אומר שהכרטיס קול מת?נ.ב הכרטיס קול המובנה בלוח אם נמצא במצב Disabled.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים נסה להוציא את הכרטיס להעלות את המחשב , להסיר את כל הדרבירים ולחבר מחדש את הכרטיס קולד"א איזה לוח יש ברשותך
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר DFI Infinity 975X/Gעשיתי אתמול כמה דבריםעדכנתי את הביוס של הלוח, הסרתי את הדרייבר, החלפתי סלוט.. ונראה כאילו הוא חזר לעבודהקטע שאני לא מבין מה גרם לו לקרוס מלכתחילה, סתם כך באמצע משחק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.