עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך עד אלף שקל משוכלל ביותר בחיבור agp

Featured Replies

פורסם

ועדיין לא רשמת את מפרט המערכת שלך

איך אתה רוצה שנתאים לך כרטיס אם אתה לא רושם את המפרט?

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת ש 7600 gt כבר לא אוכל לקנות ומשתלם יותר על ה 6800?

שאני אדע אם אפשר לקינות כרטיס כזה ואם כן אפשר אז תגידו לי אם זה משתלם מקסימום נילך על ה 6800.

וגם רציתי לדעת אם ה 7300 יתאים לחיבור כי לא הזכרתם אותו אז רציתי לדעת מה קורה איתו ואם 6800 שזה המינימום שהסימולטור איקס דורש כדאי לקנות אותו ואם לא כדאי להשקיע ב 7800 gs

פורסם
  • מחבר

תגיד לי איזה רכיבים אתה צריך לדעת כדי לעזור לי לבחור כרטיס

כי כבר הציעו לי כרטיס אז עדיין הרכיבים משנים?זה יכול לסכן אותי בקנייה מוטעית?

מקסימום אני אגיד מה שצריך אבל שוב ה 6800 יתאים לגרפיקה גבוהה?אה ואני צריך את הפירוט של הכרטיס כמו כמה מגה צריך להיות בו וכו.....

פורסם
  • מחבר

אחרי מספר בירורים ובדיקות חשבתי ללכת על ה 7600gs.

רציתי לשאול אם הוא משתלם ואם בכלל gs משתלם ב256 מגה וגם רציתי לדעת איזה חברה כדאי ועוד פרטים על הכרטיס אם הוא משתלם ומה כדאי לבדוק בו שלוקחים כמו חברה ועוד כל מיני דברים

בנוסף לדעת על ה ddr ואיזה ddr יש לו ואם הוא משתלם בכללי.

פורסם

;D זה אפילו לא דאבל פוסטינג ;D זה טריפל פוסטינג :screwy:

אחי אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום, כי מנהל הפורום עומד לקבל חום :kopfpatsch:

המלצה שלי תשמור את הכסף שלך ותבצע חיפוש בפורום כי מישהו קנה 6800LE במחיר 500 שקל ופתח לו ל -16 צינורות ומה שהוא קיבל זה 6800GT

פורסם
  • מחבר

אני מצטער על מספר הפעמים של ההודעות פשוט אף אחד לא ענה לי וההודעה שלי התחילה להתיישן אז לא רציתי לפתוח יותר מדי נושאים חדשים אז שלחתי עוד הודעה לעזרה בקשר לכרטיס אז אם בבקשה תוכלו לעזור אז ככה אני אפרסם פחות הודעות וזה יגבש אצלי החלטה יותר מוצקת אבל שוב לא רציתי לפרסם מספר הודעות גדול אז אני מצטער

פורסם

יש צורך לדעת את המפרט המלא

מעבד

אפיק

ספק כוח

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז המעבד הוא פנטיום 4 3.0

האפיק ציינתי בכותרת חבלא שלא בדקת

ספק הכוח נידמה לי 480 משהו כזה

וחשבתי ללכת בכיוון 7600gs

אפשר עזרה?

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שהוא יהיה מעולה אבל אני לא קונה מהאינטרנט כי גם אין לי מי שירכיב לי ואני לא רוצה להסתבך בזה ויש לי כבר חנות שאני קונה מהם למרות שהם קצת יותר יקרים הם יעשו לי את העבודה בלי שאני אסתבך לבד ורציתי לדעת אם על ה 7600gs אוכל לשחק על הגרפיקות הגבוהות והוא ילך לי חלק כי על 5200 שמתי על הגרפיקות הכי גבוהות למשל בסימולטור איקס והוא הריץ אותם אבל ניתקע קצת אז אני מאמין שב 7600gs יהיה שינוי משמעותי במשחק הזה בגרפיקות הגבוהות נכון?

בנוסף רציתי לשאול גם שבדרישות המשחק כתוב 6800 ומעלה בדרישות שהמשחק ממליץ שזה הרבה יותר מהמינימום שהוא דורש אז רציתי לשאול אם ההמלצה שלהם זה 6800 ומעלה שהמשחק יעבוד אני מאמין על גרפיקות טובות מאוד אולי גבוהות להנאה מרובה של המשחק אני מאמין ש7600 gs בכמה דרגות רציניות מ6800 שהוא בטח יעלה את המשחק על גרפיקות טובות אז בכלל ה 7600 יעלה אותו על גרפיקות גבוהות מאחר והוא הרבה יותר מתקדם מהדרישות של המשחק לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים