עבור לתוכן

איזה ערק הכי טוב ?

איזה ערק הכי טוב ? 1,508 הצבעות

1. 1. איזה ערק הכי טוב ?

• עלית הערק
    • ערק אשקלון
    • ערק זחלאווי
    • ערק חדד
    • ערק PERFECT
    • ערק רמאללה
    • ערק?קרנברי
    • ערק טומה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כן הגעתי למסקנה שצמח אניס מאוד מאוד טעים....פעם היו לי גם סוכריות אניס והם היו ממש טעימות ממש טעם של ערק..

אגב איך יכול להיות שמה שיש לי זה עלית ערק הוא כזה זול וכזה טעים?? אז מה הטעם של ערק איכותי?

פורסם

מי אמר פה שהוא שותה ערק כמו רוסים? :jump: מעולם לא טעמתי את ה..... הזה.מהוודקה לא הולך הכבד(לפחות לא בטווח המיידי מנסיון).תנסו ABSENT משהו קטלני.ואם תשיגו את המקורי הצרפתי אז בכלל :hat:

פורסם

אניס זה מגעיל.

גם Absinth(ככה מאייתים) עשוי מאניס בגרסת החיקוי שלו(שכן המקורי לא חוקי). וגם זה מגעיל. אבל דופק ת'ראש טוב בגלל ה60-70% אלכוהול

פורסם
  • מחבר

לא האמנתי להיענות העצומה פה !

אז אני מצרף לכאן מתכון אלים פצצתי של משקה האלים "HAPPY COLA"...

רקע: זהו משקה שהומצא ע"י ויקטוב (שם מלא במערכת) בעת ניסיונותיו לשכר הרבה אנשים בעלות מינימלית. בין הקורבנות מספר פאבים בדרום ובמרכז הארץ. הנזקים נאמדו עד היום במיליארדים של נוירונים טובים שהלכו לעולמם בטרם עת ! :bash:

מצרכים:

1 מנה ערק

1 מנה קולה

קרח לפי הטעם

אופן הכנה:

מערבבים קלות את הרכיבים בכוס, מוסיפים קרח ומגישים. שותים עם קש.

שימו לב !

התיאוריה גורסת שלמשקה יש טעם מזעזע, למרות זאת - הוא יכול להוות משקה בחינה: אתה מזמין בחורה לHAPPY COLA , ומחכה ל"פרצוף של אחרי".... התוצאות מדברות בעד עצמן.

פורסם

וואלה? אז תלמד שוודקה שותים רק פרמיום או סופר-פרמיום או שהולך לך הכבד לכל החיים.

ואם תשתי סופר פרימום בכמות גדולה לא ילך לך הכבד??

חוץ מזה שסופר פרימיום זה בגדול בולשייט! מחיר מופקע על כלום(באותו מחיר אפשר כבר לקנות וויסקי נחמד :hat:)

מעט מאד אנשים יכולים להבחין בהבדלים!

אם כבר וודקה איכותית וקצת שונה ממה שיש(צורת זיקוק שונה) היום בשוק(פרימיום) אז "סמירנוף שחור"!

נ.ב.

סמבוקה אחד המשקעות השולטים!

מאד מתוק ואם זאת גם נורא חזק!

פורסם

עזבו את זה תנסו 100אחוז כוהל אם אטניס ;Dדופק את הראש חזבל על הזמן ::) :alcoholic:אבל עד שאתה שותה ומנקה את הגרון מכוהל זה דקה אז על תנסו את זה ילדים

גם דלק זה טוב

אבל עזבו הכי טוב אני רוצה להגיעה לאציטון ;D

ואני שותה הרבה אבל חבל על הזמן והכבד שלי עוד סבבה אומרים שיש לי כבד שעשוי מגוש ברזל :lol:בגלל שהוא עדיין שורד אחרי הכול ;D :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים