פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים בעקבות הצלחת הנושא של הוודקה המובילה, אני לוקח אתכם רמה אחת למטה ושואל את השאלה הזו !
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים ערק זה עוד בסדר, תנסה אניסים צרפתיים - ממש כמו לשתות בושם. טעמתי רק ערק אחד אני חושבת, אין לי מי יודע מה להשוות. אני רק יודעת שזחלאווי הוא מקורי ומאד נחשב.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים עלית הערקזה ערק בלאחס,זול טילים,אבל ה"יתרון" שלו זה ההאנג אובר העצבני שיש אחריו...חרא של אלכוהול=האנגאובר עצבני.זה למה אנחנו גם תמיד קונים אותו ושותים אותו כמו חבורת רוסים.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים ערק זה חרא של דבר.אבל בגלל שדוד-המגיב הסדרתי בערוץ הספורט של YNET ("אזזזזז יאאאלההההההההה בבייתרררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!") כל הזמן אומר בהודעות שלו ערק זחלוואי אז הצבעתי לזה.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים ערק זה חרא של דבר.אבל בגלל שדוד-המגיב הסדרתי בערוץ הספורט של YNET ("אזזזזז יאאאלההההההההה בבייתרררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!") כל הזמן אומר בהודעות שלו ערק זחלוואי אז הצבעתי לזה.ערק זה לא חרא של דבררוצה משהו חרא?שתה רייקי.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים לא מכיר סוגים אבל אצלי תמיד מביאים הבייתה בקבוק ערק פעם בכמה חודשים עם אייל כזה וזה ממש טעייםםםם יש לו טעם מיוחד...
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים הטעם הוא של צמח שנקרא כוכב אניס. טעם ממש ממש חזק. אם אתם אוהבים את זה, ייתכן ותאהבו סמבוקה, שזה ליקר אניס איטלקי. נורא כיף להצית אותו.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים הטעם הוא של צמח שנקרא כוכב אניס. טעם ממש ממש חזק. אם אתם אוהבים את זה, ייתכן ותאהבו סמבוקה, שזה ליקר אניס איטלקי. נורא כיף להצית אותו. איזה פירומנית... בקשר לערק, אני קטין (ואפילו בגילי אני כבר יודע שלא כדאי לשתות את זה... הנוער של היום )
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים וואלה? אז תלמד שוודקה שותים רק פרמיום או סופר-פרמיום או שהולך לך הכבד לכל החיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.