עבור לתוכן

בעית קיפאון של המחשב בוינדואוס + עוד כמה בעיות

Featured Replies

פורסם

היי, תודה מראש לכל מי שנכנס לת'ראד גם אם הוא לא יכול לעזור... :)

אז זה הולך ככה...

יש לי מחשב:

pentium 3 עם 800 מגה הרץ

512MB SDRAM (128+128+256)....!1

gforce fx5200

asus motherboard - לא זוכר בדיוק איזה... אם זה נחוץ אני אפתח וארשום לכם...

בכל אופן, אני בדר"כ מטפל בבעיות שיש לי לבד (בעזרת הFAQ שיש פה, או בעזרת חברנו GOOGLE)

אבל פה אני צריך עזרה..

לאחרונה המחשב שלי קופא ככה סתם כאשר אני נמצא בוינדואוס ומבצע פעולות כלשהן, לפעמים אפילו כשהמחשב במצב של מנוחה ואף אחד לא נוגע בו הוא קופא (קופא זה אומר שהוא לא מגיב לכלום ורק לחיצה על כפתור RESET אפשרית), יש לי חשד כלשהו במעבד שלי כי התקנתי לאחרונה את speedfan והמעבד פה ושם מגיע לפעמים לטמפ' של 50 מע' לכל היותר... (המידה ויש פעולות ברקע)

החשד שלי במעבד נובע גם בגלל שיש משחק (red aler2) שבו אני משחק כבר כמה שנים (משחק ממש לא כבד) ולאחרונה כשאני מפעיל את המשחק ה- CPU USAGE שב- task manager עומד על 100% מבלי למצמץ ונשאר שם למעלה, וצונח רק לאחר שאני סוגר את המשחק.

האם מישהו יכול לעזור לי בשלושת התסמינים הללו? (- קיפאון + טמפרטורה + cpu usage)

תודה רבה רבה מראש...

נ.ב

אולי המידע הזה יהיה שימושי...

לפני כמה זמן (חודש חודשיים) החלפתי כרטיס זיכרון שהיה דפוק אחרי שערכתי לו בדיקה של MEMTEST וכעת כולם תקינים, הבדיקה נערכה מכיון שהמחשב היה עושה ריסטארטים פתאומיים בלי סוף!

ולפני בערך חודש החלפתי את ה- RADEON 9250 שלי לכרטיס הנוכחי שרשום למעלה כי הוא נדפק לי פתאם סתם ככה.

פורסם

קודם כל הטמפ' בסדר גמור!

דבר שני לגבי המשחק והשימוש ב-CPU,הגיוני סה"כ יש לך מעבד חלש מאוד ולכן זה קורה. כל עוד הטמפ' נשארת תקינה אין לך מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

קודם כל הטמפ' בסדר גמור!

דבר שני לגבי המשחק והשימוש ב-CPU,הגיוני סה"כ יש לך מעבד חלש מאוד ולכן זה קורה. כל עוד הטמפ' נשארת תקינה אין לך מה לדאוג

זה היה מקובל גם עלי במידה וזה היה ככה כל הזמן אבל זה ככה רק לאחרונה, לפני כן המשחק לא השתמש במלוא ה CPU USAGE

והרי עובדה לכך שהמעבד שלי הוא תותח בכל הקשור למשחק הזה, הנה דרישות המינימום למשחק...

Min System Requirements:

System: PII 266 or equivalent

RAM:64 MB RAM

CD-ROM: 4X CD-ROM

Video Memory: 2 MB VRAM

Hard Drive Space: 350 MB

Mouse: Yes

Sound Board: Yes

DirectX: DirectX v7.0a

פורסם

זה סה"כ אומר שהוא יריץ אותו טוב,לא אומר שהוא צריך להשתמש בפחות מ-100 אחוז מהיכולת שלו..

תנסה לרענן משחה תרמית,לבדוק וירוסים רוגלות וכדומה..

פורסם
  • מחבר

משחה לא ניסיתי, וירוסים ורוגלות ניסיתי ואין לי...

אני בודק עכשיו אפשרות אחרת... אמנם המשחק הזה הוא RA2 אבל הגירסה שיש לי יושבת בתוך THE FIRST DECADE של CNC ולפי מה שאני רואה אז יכול להיות שהגירסה הזאת צריכה מינימום של 800 מגה הרץ ו 256 RAM ... אני אבדוק את זה באופן וודאי ובמידת הצורך ננעל את הדיון...

פורסם
  • מחבר

טוב... תודה רבה XTRACT

מנהלים, אפשר לנעול - הבעיה היא אכן שהגירסה של FIRST DECADE צורכת את כל הCPU שלי... לעומת המשחק שבא לבד

(דבר שהוא ממש דבילי)

צ'או...

פורסם

טוב... תודה רבה XTRACT

מנהלים, אפשר לנעול - הבעיה היא אכן שהגירסה של FIRST DECADE צורכת את כל הCPU שלי... לעומת המשחק שבא לבד

(דבר שהוא ממש דבילי)

צ'או...

פעם הבאה אם יש לך משהו להוסיף תעשה זאת בעזרת כפתור עריכה פעם הבאה תקבל אזהרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים