עבור לתוכן

אפשר להפוך מחשב צבאי למחשב רגיל?

Featured Replies

פורסם

לפי חוקי הצבא רק לטכנאי מוסמך יש אישור לפתוח את המחשב אתה עלול לעשות נזק ולפגוע בתפקוד המחשב מבצעית או במידע עליו.

לגבי סוג המחשב לא ברור מה זה מחשב שחור של IBM? אני זוכר מחשבים דומים של power PC כלומר הריצו מערכת windows alpha אי אפשר להתקין עליהם XP רגיל.

עזוב אותך משטויות מה יקרה אם פתאום יכנס מישהו ויראה אותך מתעסק עם המחשב? יהיו לך הרבה שבתות משעממות בכלא לא אחת. תקשיב לרדיו, מוזיקה, קרא ספר, תריץ צחוקים עם החברה... יותר בריא לך.

נ.ב למען גילוי נאות גם אני עשיתי כמה שטויות בצבא כמו להוריד מערך מחשבים לעמדת הכוננות + Hub להפגת השיעמום ולמשחק רשת קבוצתי. למזלי לא נתפסתי :kopfpatsch:

פורסם

GGuyZ לא כל המפעילים מטומטמים זה תלוי באיזו יחידה. חוץ מזה מה אתה מקשקש לו על knnopix איך בדיוק הוא מריץ משחק PC על לינוקס?

פורסם

יש לנו ביחידה מחשבים שחורים של IBM. נגיד אני מנתק את המחשב מהרשת של צה"ל, מנתק את הכונן הקשיח ומחבר כונן קשיח מהבית עם XP. זה יעבוד? אוכל לשחק במשחקים על המחשב? זה די דחוף כי אני סוגר שבת.

שירתתי בביטחון מידע. ממליץ לך בחום לא לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

מספיק עם זה. אני משרת בחור באמצע המדבר יותר משנתיים ושלוש והסיכוי שיתפסו אותי נמוך כמו ים המלח. בשבת כמעט ואין אף אחד בבסיס וגם מי שנשאר לא מבין דבר במחשבים. וגם אם יתפסו אותי זה סיכון שאני מוכן לקחת על עצמי.

ובחזרה לנושא - איך אני עושה את זה? LiveCD זה מערכת הפעלה שפועלת רק מדיסק, נכון? איך אני מתקין משחקים? אני חייב כונן קשיח בשביל זה, נכון? זה דרך יותר מתוחכמת. איך אני עושה את זה בדרך הישנה?

פורסם

GGuyZ לא כל המפעילים מטומטמים זה תלוי באיזו יחידה. חוץ מזה מה אתה מקשקש לו על knnopix איך בדיוק הוא מריץ משחק PC על לינוקס?

נתתי לו רק דוגמא. מעבר לכך, ייתכן מאוד שאם הוא יארגן LIVE CD + Wine לא תהיה לו בעייה להריץ את המשחקים הללו. ואל תגיד לי שזה לא אפשרי כי זה כן.

בכל מקרה זה פתרון פשוט מהרכבת הרד דיסק, ופחות מסוכן.

גם המפעילים שלא מטומטמים - לא יכולים להוכיח שהוא עשה משהו.

לגבי הLIVE CD - תשמע זה לינוקס אחי. אתה צריך לארגן אמולטור למשחקים\תוכנות של וינדוס. יש את WINE ויש עוד שיותר מתאימים למשחקים. שווה לנסות ולבדוק קודם בבית - אם זה עובד אז מצאת אחלה פתרון. לסרטים זה בטוח יעבוד.

פורסם
  • מחבר

תסביר לי, בבקשה, איך זה עובד. שלב אחר שלב. כי לא כל כך הבנתי מה זה LiveCD הזה.

פורסם

עם כבר במחשבים צבאיים עסקינן... ;D מישהו יודע איך פורצים ת'משואה 20 או את ה100... :-X

פורסם

אצלנו משחקים בין מדורים Quake 3 ברשת, דיי להיות לחוצים.

פורסם

זה בגלל שאתה ב 8200 ויש לכל אחד מחשב אישי.

פורסם

אני לא חושב שהדיון הזה שייך לפורום כללי. יותר מתאים לפורום פלילי.

אז עד שיהיה אחד כזה פה - ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים