עבור לתוכן

אפשר להפוך מחשב צבאי למחשב רגיל?

Featured Replies

פורסם

יש לנו ביחידה מחשבים שחורים של IBM. נגיד אני מנתק את המחשב מהרשת של צה"ל, מנתק את הכונן הקשיח ומחבר כונן קשיח מהבית עם XP. זה יעבוד? אוכל לשחק במשחקים על המחשב? זה די דחוף כי אני סוגר שבת.

פורסם

דבר ראשון לא נראה לי שאפשר לעשות את זה ככ (מבחינה חוקית)

חוץ מזה אני מתאר לעצמי שזה כ.מסך מובנים לכן משחקים לא ממש תוכל לשחק..

פורסם

זה יעבוד (המשחקים יקרטעו כי מחשבים צבאיים לא בנויים לזה), אבל קח בחשבון שאם מישהו יגלה את זה אתה תסגור עוד הרבה מאוד שבתות.

פורסם
  • מחבר

בטוח? כי חברי מיחידה אחרת ניסה לעשות את זה, והוא אמר שברגע ש-XP מתחיל לעלות הוא מקבל מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. אולי זה בגלל אי תאימות חומרה? אני רוצה להתקין XP טרי על המחשב הצבאי.

נ.ב

אני רק רוצה להריץ Heroes 3 ו-Warcraft 3.

פורסם

תאמין לי שלפני שתספיק לעשות משהו ממר"מ יגלו וחבל...

פורסם

תאמין לי שלפני שתספיק לעשות משהו ממר"מ יגלו וחבל...

אם יודעים מה ואיך לעשות, שום גוף צבאי לא ידע מזה... גם ממר"ם

...גם אם יתגלה, זה יכול להסתיים בכמה שבתות בכלא...

אני לא אתן כאן עצות לעבירות במ"ם. Chymes, אם זו שבת אחת, וותר על זה, אפשר למצוא עיסוקים אחרים...

פורסם
  • מחבר

אני יודע מזה ממר"ם ומה הם יכולים לעשות, אבל אני משרת ביחידה קטנה באמצע הנגב. אין לנו אפילו גף מחשוב. אף אחד לא יבדוק את הדברים האלה.

ולא, אני לא רוצה לגנוב מידע או משהו כזה. גם ככה אין שם שום דבר שווה. אני רוצה שיהיה מחשב בצבא, כי בזמן האחרון מאד קשה לי להירדם בבסיס. אני רוצה להעביר את החודשים האחרונים בצבא ביותר כיף.

פורסם

אפשרי , אבל לא כדאי , אם יעשו ביקורת במ"ם אכלת אותה, הם יכולים לדעת שפתחת את המחשב.

פורסם

בוא נגיד ככה שגם בלי ביקורות הם יכולים לעלות עליך...(ואני מדבר מנסיון..לא אישי שלי..אבל ..)..

פורסם
  • מחבר

אפשר לעשות את זה? אוכל להתקין XP ללא שום בעיות?

פורסם

הם יכולים לדעת שפתחת את המחשב.

לא, הם לא.

בוא נגיד ככה שגם בלי ביקורות הם יכולים לעלות עליך...(ואני מדבר מנסיון..לא אישי שלי..אבל ..)..

כל עוד XP יהיה מותקן על כונן פיזי אחר ןלא יהיה מחובר לרשת, הוא לא ישאיר שום עקבות ברשת, או זכר שהיה על מחשב XYZ אקספי...

אני מדבר בתור אחד שהיה כפוף לגוף כמו ממר"ם רק בחיל אחר, וכאחד שביצע לא ביקורת במ"ם אחת.

פורסם

איך הופכים מחשב ביתי למחשב צבאי?

-זורקים אותו מהחלון.

פורסם

אני ממש מתפלא מהבורות כאן.

מחובר לרשת - יש עקבות. לא מחובר - אין עקבות.

מעבר לזה מי שעושה את הביקורות במ"ם זה בדרך כלל מפעילי מחשב פנימיים של היחידה שלא יודעים כלום מהחיים שלהם.

ולחשוב שאותי שמו בחימוש וכאלה אנשים בדברים שקשורים למחשב...

עוד פתרון מומלץ הוא להפעיל את המחשב מLiveCD. משהו סגנון knnopix. ככה אני עשיתי.

פורסם

אני אישית לא הייתי לוקח תסיכון... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני ממש מתפלא מהבורות כאן.

מחובר לרשת - יש עקבות. לא מחובר - אין עקבות.

מעבר לזה מי שעושה את הביקורות במ"ם זה בדרך כלל מפעילי מחשב פנימיים של היחידה שלא יודעים כלום מהחיים שלהם.

ולחשוב שאותי שמו בחימוש וכאלה אנשים בדברים שקשורים למחשב...

עוד פתרון מומלץ הוא להפעיל את המחשב מLiveCD. משהו סגנון knnopix. ככה אני עשיתי.

איך אני עושה את זה? מחבר את הכונן למחשב, מתקין XP והכל עובד כמו על מחשב רגיל? מומלץ להביא דרייברים של אינטל או XP מזהה את החומרה לבד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים