עבור לתוכן

לוח אם שנשרף - ABIT AV8

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם... בשעה טובה ומוצלחת, ואחרי הפסקת חשמל מרגיזה, נשרף לי הלוח אם הנ"ל.

האיבחון נעשה במעבדת מחשבים ומתברר שהכל שלם חוץ מהלוח (ספק, מעבד וכו').

המעבד הוא Athlon64 3000+.

כרטיס מסך 9550 (AGP).

זיכרונות DDR.

הבעיה היא, שבחנות טוענים שאין להם לוח מקביל שמסוגל לענות על כל מה שהלוח הזה עונה. כלומר, צריך להחליף כרטיס מסך. ואת זה, אני לא רוצה לעשות כרגע.

רציתי שתתנו לי רשימה של לוחות שנמכרים כרגע (למשל, שניתן למצוא בזאפ) שתומכים ב-DDR, AGP וסלוט 939 בשביל המעבד, ואני אקנה את הלוח ואספק להם אותו.

תודה רבה :)

פורסם

קבל קישור

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3790

זה לוח מעולה של DFI .....מהסוג הישן ה NF3 שמתאים למעבד (939) שלך ולכרטיס ה AGP .....אבל תוודא שוב שהל מתאים

בהצלחה

פורסם

עד כמה שזכור לי האחרון שראיתי במלאי זה Gigabyte K8NSC-939

פורסם

שלום לכולם... בשעה טובה ומוצלחת, ואחרי הפסקת חשמל מרגיזה, נשרף לי הלוח אם הנ"ל.

האיבחון נעשה במעבדת מחשבים ומתברר שהכל שלם חוץ מהלוח (ספק, מעבד וכו').

המעבד הוא Athlon64 3000+.

כרטיס מסך 9550 (AGP).

זיכרונות DDR.

הבעיה היא, שבחנות טוענים שאין להם לוח מקביל שמסוגל לענות על כל מה שהלוח הזה עונה. כלומר, צריך להחליף כרטיס מסך. ואת זה, אני לא רוצה לעשות כרגע.

רציתי שתתנו לי רשימה של לוחות שנמכרים כרגע (למשל, שניתן למצוא בזאפ) שתומכים ב-DDR, AGP וסלוט 939 בשביל המעבד, ואני אקנה את הלוח ואספק להם אותו.

דבר ראשון מגיע לך פיצוי מחברת חשמל הם נוהגים לפצות אם זה אכן נגרם כתוצאה מבעיה אצלהם כגון הפסקות חשמל קפיצות מתח וכו ,תרשום לך את התאריך והשעה ותשמור תחשבונית ותבקש מהחנות שיכתבו שזה נגרם כתוצאה מהפסקת החשמל!!!

דבר שני הלוח שהציאו לך הוא יקר מאוד ולא פרופורציונלי מכיוון שהם יודעים שקשה להשיג אותם זה סתם סחיטה תמתין אני אנסה להשיג לך לוח מתאים בזול יותר

פורסם
  • מחבר

קבל קישור

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3790

זה לוח מעולה של DFI .....מהסוג הישן ה NF3 שמתאים למעבד (939) שלך ולכרטיס ה AGP .....אבל תוודא שוב שהל מתאים

בהצלחה

קצת יקר... :-\

עד כמה שזכור לי האחרון שראיתי במלאי זה Gigabyte K8NSC-939

לא מצאתי אותו שם. מצאתי משהו דומה, אבל 754.

(עריכה: מצאתי, לא חיפשתי טוב קודם)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152123

דבר ראשון מגיע לך פיצוי מחברת חשמל הם נוהגים לפצות אם זה אכן נגרם כתוצאה מבעיה אצלהם כגון הפסקות חשמל קפיצות מתח וכו

דבר שני הלוח שהציאו לך הוא יקר מאוד ולא פרופורציונלי מכיוון שהם יודעים שקשה להשיג אותם זה סתם סחיטה תמתין אני אנסה להשיג לך לוח מתאים בזול יותר

ותודה לכל העוזרים :xyxthumbs:

פורסם

חשבתי קצת ואמרתי במקום לשבור תראש ולחפש לוח ישן ויקר

אולי תקנה לוח אם + כרטיס מסך חדש ובמחיר דומה ללוח אם ישן

וככה הרווחתה פעמיים גם לוח חדש טוב יותר מבחינת CHIPSET וגם כרטיס מסך חדש וגם אופציות שדרוג לעתיד בזכות הלוח החדש

אז ככה לוח אם של ASUS A8NE-FM s939, NF4, SATA, PCI-E ב290ש"ח

וכרטיס מסך PCI-E תלוי בצרכים שלך וביכולת הכספית שלך כעיקרון מתחיל מ200 ש"ח והשמיים הם

הגבול סב"כ מחיר התחלתי 490 ש"ח

ודרך אגב תוכל לקבל כמה שקלים על הכרטיס מסך הישן אם תמכור אותו משהו כמו 100 ש"ח

מה דעתך עסקה טובה לא?

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב. אבל אני לא סגור על מה אני רוצה כרגע...

תכננתי לקנות בעוד כמה חודשים מחשב חדש (נוסף) ואני לא רוצה להוציא הוצאה גדולה מדיי עכשיו.

חשבתי על לקנות לוח חדש עם כרטיס מסך מובנה. לצורך מה שעושים עם המחשב הזה, זה די מספיק. את כרטיס המסך אני אעביר למחשב נוסף שיש לי עם AGP, שלו יש כרטיס מסך מובנה. ואז אפשר לשחק במחשב השני, כל מה שאפשר היה לשחק במחשב הזה.

בקיצור, אני אחשוב על זה. אם זה מעניין אתכם, אני אודיע מה עשיתי בסוף.

פורסם

רעיון טוב. אבל אני לא סגור על מה אני רוצה כרגע...

תכננתי לקנות בעוד כמה חודשים מחשב חדש (נוסף) ואני לא רוצה להוציא הוצאה גדולה מדיי עכשיו.

חשבתי על לקנות לוח חדש עם כרטיס מסך מובנה. לצורך מה שעושים עם המחשב הזה, זה די מספיק. את כרטיס המסך אני אעביר למחשב נוסף שיש לי עם AGP, שלו יש כרטיס מסך מובנה. ואז אפשר לשחק במחשב השני, כל מה שאפשר היה לשחק במחשב הזה.

בקיצור, אני אחשוב על זה. אם זה מעניין אתכם, אני אודיע מה עשיתי בסוף.

גם זו אפשרות שחשבתי עליה אם אתה באמת לא זקוק לכרטיס חזק

?NF-95 s939, NForce 6100, SATA II, Audio, Lan, PCI-E? של ABIT ב370 ש"ח

פורסם
  • מחבר

^^^^^

יקר :-\

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה... כנראה שהלוח K8NSC אינו זמין (התקשרתי לכל מני חנויות לברר, אפילו ליבואן אין את זה).

מצאתי לוח אחר והוא נראה לי מתאים על פניו, אבל הוא זול מאוד ואני לא ממש מבין למה, אז אולי יש איזה קאץ' (ואני מניח שמישהו כאן מכיר אותו).

כמובן, גם לגבי הלוח הזה אני לא ממש יודע אם הוא במלאי או לא. אם אני אדע שהוא מתאים, אברר:

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=411791

תודה מראש :)

פורסם

הקאצ' שזה צ'יפסט של ULI

פורסם
  • מחבר

וזה בעייתי כי... ??

בגלל שהחברה כבר לא קיימת, אז תהיה בעיה של תמיכה? או שסתם הצ'יפסטים האלה לא נחשבים מי יודע מה?

פורסם

החברה קיימת תחת nVidia

אבל הצ'יפסטים לא נחשבו מי יודע מה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים