פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים ב-mentor.org.il יש ביקורות על 2 הפדים הכי טובים בשוק. Ratpadz 3M Precise Mousing Surface כדאי למהר לשם לפני שהאתר נסגר
פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים אל דאגה, מנטור ככה כבר יותר משנה... אינני מוצא סיבה שהאתר ייפול עכשיו.יש בו עדיין הרבה מידע שימושי ואמין.
פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים אל דאגה, מנטור ככה כבר יותר משנה... אינני מוצא סיבה שהאתר ייפול עכשיו.יש בו עדיין הרבה מידע שימושי ואמין.כנראה שלא קראת את הפורום שלהם בזמן האחרון.אם לא יקרה מהפך של הרגע האחרון, הם החליטו לסגור את האתר, ואז כל המידע "השימושי והאמין" הזה ירד לטמיון.לי זה עצוב.
פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים אני גם מעוניין בפד טובג'ל או RATPADZהעיקר שתגידו לי מאיפה אפשר לקנות כאלה!!!אני כבר מחפש הרבה זמן בחנויות!!
פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים אל דאגה, מנטור ככה כבר יותר משנה... אינני מוצא סיבה שהאתר ייפול עכשיו.יש בו עדיין הרבה מידע שימושי ואמין.כנראה שלא קראת את הפורום שלהם בזמן האחרון.אם לא יקרה מהפך של הרגע האחרון, הם החליטו לסגור את האתר, ואז כל המידע "השימושי והאמין" הזה ירד לטמיון.לי זה עצוב.לא דואגת בבקשה.הוא לא ייסגר.
פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים לא דואגת בבקשה.הוא לא ייסגר.הלוואי והייתי יכול להיות שותף לדעתך, אבל אם תקרא את ההודעה החדשה של שלמה, תבין שהם סוגרים את הבאסטה סופית.another one bites the dust
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.