פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים אני מעוניין לרכוש פד טוב, משהו מבית איכותי.ראיתי שהפדים הנמכרים היום הם רובם עשויים מג'ל כזה, האם זה זהו סוג הפדים הטוב שיש כיום?אנא, המליצו על פד מסויים של חברה מסויימת, תודה.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים אם יש לך צילום רנטגן מיותר בבית שמעתי שהם עושים יופי של עבודה.פשוט העכבר "מרחף" עליהם.כדאי לנסות
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים RatPadz נחשב פד העכבר הטוב בעולם.. אם אני לא טועה, יש לרן (biodome) אחד...
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים יש לו ויש גם לLumber JACK JIM, (שני עשירים).בכל מקרה, באמת כדאי לנסות את מה שאמרתי עם הצילום רנטגן, אני מחפש לי גם אחד.....
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים אני עשיר?לא ידעתי( ;D),אבל הפד העכברי מומלץ ביותר על ידי,רק לא הגרסא עם הלהבות,זה מציק בעיניים.
פורסם 2002 בנובמבר 1922 שנים אם יש לך צילום רנטגן מיותר בבית שמעתי שהם עושים יופי של עבודה.פשוט העכבר "מרחף" עליהם.כדאי לנסותממש לא מומלץ למזיעים כרונית בכפות הידיים.
פורסם 2002 בנובמבר 1922 שנים אני מעוניין לרכוש פד טוב, משהו מבית איכותי.ראיתי שהפדים הנמכרים היום הם רובם עשויים מג'ל כזה, האם זה זהו סוג הפדים הטוב שיש כיום?אנא, המליצו על פד מסויים של חברה מסויימת, תודה.ברור לך כמו מה זה נשמע ?ג'ל סופג הפרשות וריחות, משהו מתקדם ביותר מבית Always אולי יוכל לעזור ;D או בכלל יש את האופציה השנייה ;Dנראה לי שמספיק עם הספאם בינתיים.
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים אני לא הכי מתלהב מה-Ratpad.. נכון העכבר מחליק עליו בקלילות (ולדעת חלק מחברי - בקלילות יתר)..אבל זה לא נוח למפרק של היד שלי..שפשוט נהיה אדום עם הישענות על השולחן..שווה אולי לנסות את אחד מאלו עם הג'לי שמספקים תמיכה ביד..
פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים הפדים עם כרית הג'ל טובים לעבודה השוטפת עם חלונות.אבל לא בשעת משחק, מאחר והיא מגבילה את יכולת התנועה.
פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים מחבר אגב, מבחינת מחיר גם הפדים מג'ל עולים בסביבות 80-100 ש"ח, לפחות האיכותיים, אז ככה שזה מחיר די דומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.