פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים במידה אני מתכנן לעשות OC למעבד שלי (עדיין לא הגיע) שהוא מסוג intel pentium D 920 2.8GHz על איזה גוף קירור אתם ממליצים לי לעבוד איתו?על כמה מעלות המעבד יעבוד עם הגוף קירור האורגינל?וכשאני יעשה את ה-OC, על איזו טמפרטורה אתם ממליצים לי לעבוד איתה?אגב, התקציב שלי לקניית גוף קירור זה עד 200-250 ש"ח.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים קנה Big Tayphoon של חברת TT הוא מעולה וגם כן שקט מאוד והוא עולה בסביבות ה-250.טמפ' המקס' המומלצת למבד שלך היא 55 פחות או יותר..אין דרך לדעת מה תהיה הטמפ' שלו עם הקירור הרגיל שיבוא איתו - אתה תצטרך לבדוק לבד.כל מה שאתה צריך ל-OC זה קצת ידע שתוכל לרכוש במדריכים פה באתר,גוף קירור קצת מזל וזהו פחות או יותר.בהצלחה
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר לאיזו מהירות אתם חושבים שאפשר להגיע עם OC בפנטיום D 2.8 920 עם גוף קירור BT?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים יש את ה-OCDB ושם אתה מוזמן לראות תוצאות של אחרים,הינה קישור:http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=listprojects&orderby=CPU_TYPE&sortorder=ASC&cpu_type=Pentium+D+920+2.8&search=&searchText=&ref=hwzonensearch&link=&searchstring=%E4%F7%EC%E3+%EE%E9%EC%E9%ED+%EC%E7%E9%F4%E5%F9&operation=1תלחץ "לפרטים נוספים" ושים לב גם לצורת הקירור,חלקם הגיעו למהירויות מטורפות אבל עם קירור גז
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אני הגעתי איתו ל4300 עם קירור מים של טרמלטק (לא בטוח שהקירור הזה היה יותר יעיל מביג טייפון) ול5 ג'יגה עם קירור גז רק צריך לציין שהלוח שהיה לי לדעתי גם תרם המון לנושא ושאפילו החמש ג'יגה לא היה הגבול היה מקום לעוד קצת אבל קיבלתי מחיר טוב אז מכרתי אותו. (היום אני מצטער קצת שלא ניצלתי אותו עד שנשרף לו התחת.) בכל מקרה מעבד לא פרייר בכלל תן לו בראש ותן לו במחוש. אתה יכול לראות בצד ימין יש קישור לדאטה בייס עם הo.c שלי בהצלחה עריכה: לא רשמת איזה לוח אתה קונה או איזה לוח יש לך. אם תרצה הבחור שקנה ממני את הלוח שלי רוצה למכור אותו דבר איתי בפרטי אם בא לך עליו (זה אסוס P5WD2E-PRIMUM) הוא רוצה מחיר מצחיק מאוד והוא מוכר כי אין לו כסף לשאר החלקים
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים לוחות לא משפיע,הוא יותר מאפשר..אבל אפשר להגיד שכן.לוחות של אינטל בדר"כ ממש גרועים או בכלל לא מאפשרים OC
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים ברובם אי אפשר לעשות אוברקלוק ובאלה שכן אז רק אוברקלוק קטנטן חסר תועלת ולא משמעוי רק בלוחות החדשים הם התחילו להראות קצת אפשרויות נורמליות לאוברקלוק.אנילא הייתי הולך על אינטל בקטע הזה
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר וואי וואי וואי... יכול להיות שבמחשב החדש שאני קונה יהיה לוח של אינטל מה אתם אומרים? להתקשר לחנות להגיד להם להחליף ללוח אחר? הלוחות של אינטל עד כדי כך גרועים?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אני לא רואה סיבה לקנו מעבד כזה אלא אם זה למטרות אוברקלוק אל תקנה לוח של אינטל
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים הלוחות של אינטל מבחינת ביצועים הם לוחות טובים, אבל כמובן שאם אתה מתכנן OC אין לך טעם ללכת על לוחות שידועים כלא מאפשרים אוברקלוק.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר OC לא בטוח שאני יעשה... רק שתדעו, אני עושה עכשיו מעבר מ-P3 לפנטיום D ככה שעניין המהירות והביצועים לא כל כך יאכז אותי.אבל עדיין רציתי לפתוח את האשכול הזה כדי לקבל קצת רגע על ה-OC.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים קיבלת.בכל מקרה,אני מאוד ממליץ אם המעבד עדיין לא הגיע - תחליף אותו!במחיר שלו ת'יכול לקחת 3800DC חזק בהרבה או אולי אפילו קונרו (לא זוכר ת'מחיר)תתיעץ בפורום מפרטי מחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.