עבור לתוכן

מצלמה עד 2500 ש"ח, צריך המלצות.

Featured Replies

פורסם

fuji s6500 ,עדשת 28-300 (Zום כפול 10.7), רגישות עד 3200 אסא, מצלמת מהירה גדולה ונוחה ביד וכמובן אופציות ידניות להכל כולל אפילו טבעת פוקוס מכנית. ואפילו עולה פחות מ 2300 ש"ח.

מחזק!

מצלמה מצויינת עם תמחור מעולה, אני הייתי הולך עליה.

פורסם
  • מחבר

מצטער על התגובה המאוחרת.

בכל מקרה, יש לי 3000 שקלים ביד, ונשאר לי רק לקנות את המצלמה והציוד הנלווה. רק שמתי לב, שבאמת שום ביקורת מקצועית לא יצאה לגביי המצלמה.

אתם מיעצים לקנות אותה בכל מקרה, או לחכות חודש-חודשיים עד הביקורת, ליתר ביטחון?

גם מתי צפוי לרדת המחיר שלה?

פורסם

מהתמונות ומביקורות המשתמשים שראיתי עד כה, לא נראה לי שתתאכזב מהמצלמה. היא עומדת בצפיות (הגבוהות) שמגיעות בעקבות חיבור החיישן הטוב בעולם עם העדשה השימושית ביותר שאפשר לבקש במצלמה. אם הייתי שוקל לקנות אותה לא נראה שהייתי זקוק לביקורות כדי לקבל אישור. עם זאת, כדאי שתהיה מודע שהתקציב שלך מאפשר לך לרכוש את ה-S9000 היקרה יותר, ולמצלמה הזו יש מספר יתרונות על ה-S6000:

- עינית EVF יותר איכותית.

- תושבת לפלאש-חיצוני.

- מסך ה-LCD מסתובב.

- תמיכה בכרטיסי CF בנוסף ל-xD.

- עוד שלושה מגה-פיקסל.

האם היתרונות האלה משמעותיים יותר מ-ISO גבוה איכותי יותר, מסך LCD איכותי וגדול, פונקציה לזיהוי פנים וחסכון של כמה מאות שקלים? רק אתה יכול להחליט מה חשוב לך יותר. בכל מקרה, אם יש סיכוי שתקנה בעתיד גם מצלמת כיס (ומכיוון שמצלמות ה-Sx000 גדולות ומסורבלות, הסיכוי הזה גדול משאתה חושב כרגע), אז את היתרונות של ה-S6000 יהיה קל יותר להשיג במצלמה כזו מאשר את היתרונות של ה-S9000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים