פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים היתנסות ראשונה ב צילום ברקים היה קשה מאוד ליתפוס אותם אבל הצלחתי מעט מאוד מהם צולם לא חצובה (צירך לקחת מבית ספר ) מכווה שאהבתם פעם הבאה אני ישתדל עם חצובה
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים אהבתי, אבל תביא תמונות יותר גדולות (שים ב imageshack או משהו בסגנון)חולה על ברקים!!
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים גם אני צילמתי אבל היו עננים אז ראו רק הבזקים לבנים.http://picasaweb.google.com/menahemd/Unnamed/photo#4989691713126203410
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר אני יעלה עוד אחרי בית ספר אני ממהר ואתמול בלילה לא היה לי זמן עריכהה*** והינה שתים מהם עם הוספת צבע ניראה לדעתי יותר מרשים
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים הוספת הצבע ממש נחמדה, מוסיפה המון. לדעתי אם תוריד טיפה מהרווייה של הצבעים בתמונות הערוכות, תקבל תוצאה עוד יותר טובה וריאליסטית.בכל מקרה העריכה נראית ריאליסטית יותר מהמקור (אולי בגלל איכות התמונות), מלבד הרווייה העודפת של הצבע הכחול.כבר אמרתי שאני אוהב ברקים??
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר הינה עוד אחת שהתפלקה לי שעלתי את כולם וגם אותה ערכתי אני לא יודע םא זה קשור אבל יש סיכון עם אני יעלה על גג של בניין שיש שם אנטנה והוא בן 9 קומות יש סיכון שהברק "יחמם" אותי קלות ?
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים אני לא יודע םא זה קשור אבל יש סיכון עם אני יעלה על גג של בניין שיש שם אנטנה והוא בן 9 קומות יש סיכון שהברק "יחמם" אותי קלות ? :lol: אתה רציני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.