פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=393 כנסו לפורום הזה, יש בו תמונות מאוד יפות.גם מדברים על חגיגה נוספת בשישי-שבת-ראשון.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים לא יפה להפנות לפורומים אחרים... ועד כמה שהבנתי היום בלילה יש המשך!!!!! :smile1: נקווה שיגיע גם משו לנגב... =) הפעם צלמו יותר!!!!!!!
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים חחחחח אתה מדבר כאילו הם מתחרים נגד hw או שזה למטרת רווח, אין קשר בין השניים.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים הלילה תכינו את המצלמות ועלו על הגגות (רק אל תתקרבו לאנטנה ולבשו נעלי גומי )
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים היה בלילה ב-03:30 סופה מטורפת בעמק חפרהיה המון המון ברקים כל איזה 10 שניותורעמים חזקיםפשוט לא יאומן ...חח הייתי בטוח שבבוקר כל המקום יראה כמו אזור קרב
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים בהוד השרון היה כל שתי שניות לפעמים אפילו פחות משתי שניות!! זה היה מגניב והיה לי מזל שכיביתי את המחשב אתמול, היו כמה הפסקות חשמל בלילה... שחזר החשמל (בערך ב-4 וחצי) הלכתי לשירותים ופתאום עוד פעם הפסקת חשמל... בגלל שהיה חושך כמעט נתקעתי בקיר!!
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים קרית-גת: יש עכשיו ברקים.. לא הרבה, 2 ברקים בדקה בערך... אין טיפת גשם אפילו.. מה איתכם? :jump: :jump:
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים רק אני ישנתי בזמן הברקים? בכל אופן, אתמול בסביבות שש (בחיפה), שהתחילה החגיגה, היו שני ברקים (ראיתי אותם רק בזווית העיין, שתבינו, ממש פלאשים מטורפים) ולכן אחד רעם שהרעיד את כל העיר. זה היה מפחיד. אבל בלילה ישנתי כמו תינוק ;D
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים בקרית מוצקין שקט כרגע כרגע.. אבל בטח יותר מאוחר יותר יהיה כמו אתמול... לא בא לי "לשוט" שוב על המים (גם אני ממוצקין)
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים שנים לא ראית דבר כזה ?מה שהיה שנה שעברה אני לא ישכחאני גר בעכו והיה בלילה באיזה יום אחד רעמים אחושרמוטה כל הבית שלי רעד התעוררתי מהרעמים וזה היה מפחיד אחושרמוטהה !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.