פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים הרגע פגע ברק ממש פה מחוץ לרמת ישי פעם ראשונה שאני רואה כל כך הרבה ברקים פוגעים בקרקע. נראה לי שיש שריפה קטנה שם באיזור X_X לא!! רק לא הורטיגו!!
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים עדכון חדש- הבית שלי, ועוד בערך כל רמת ישי הוחשכה לרגע בגלל ברק.זה כבר לא מדהים, זה הפך להיות מפחיד. ניסיתי לצלם- הפולס הזה שיתק לי את המצלמה (היא פועלת שוב, למזלי)הצלחתי קודם לתפוס ברק מזלג מדהים פוגע בקרקע בוידאו
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים ככה זה נראה מחיפה: ויש עוד כמה תמונות יפות... unbelievable!!!!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!!!! אצלנו לא היה שום דבר כזה!!!!!!!!! תראו עוד תמונות!!!! :yelclap: :xyxthumbs:
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים כן, אני יודע. אבל אל תדאג, בפעם הבאה שיפגע ברק בקרית מוצקין אני אוציא תמונה מצוינת.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים כן, אני יודע. אבל אל תדאג, בפעם הבאה שיפגע ברק בקרית מוצקין אני אוציא תמונה מצוינת. אם כבר אני מעדיף שיפגע בקרית חיים, אני במוצקין ובאמת הברקים עשו פולסים
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים כן, אני יודע. אבל אל תדאג, בפעם הבאה שיפגע ברק בקרית מוצקין אני אוציא תמונה מצוינת.אבל אני עכשיו בנשר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.