פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים OMG איזה מבול יש כאן התחיל לפני דקה בערך! ואני בידיוק בן 18 עכשיו שאני כותב תתגובה!!
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מזל טוב, אתה חוקי. :alcoholic:ובקשר לסופה, בחיפה ראו יפה את הברקים ושמעו את הרעמים, אך טיפה אחת לא נפלה מאיזה 5 אחר הצהריים.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים קרית גת -> קצת גשם, קצת ברד, קצת ברקים, 2 דקות רעמים, ועכשיו סתם עוד ערב רגיל... מזל טוב גבר!
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים איזה קבלת פנים קיבלתי ליומולדת.. זיקוקים בכל מקום בואנה יש כאן רעמים שפשוט מקפיצים אותי מהכיסא! אני ממש נבהל מזה.. וגם שומעים את כל הברד כאילו הוא בתוך הבית
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים בת-ים 0 רעמים מלא ברקים.. -- סןף העולם? --- הופה ... 12:16 התחילו רעמים דיי חזקים או שאולי אני הוזה..
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים נתניה. פיצוצים, דברים עפים ופלאשים ..... אה אתם מדברים על מה שהולך בחוץ ? אני דיברתי על BF2
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים השנייה חזרתי ממסיבת גיוס של אחת שעובדת איתי, אני גר בכפר סבאחצי מהעיר חשוכה - נפל החשמל בוייצמן ובכל החנויות והכל חשוך חשוך, כבר מעל לחצי שעהברד מטורף ושלוליות בגובה של חצי מטר, בקושי הצלחנו לחזור עם האוטוטירוףףףף
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים איזה קטע הזוי אפשר לראות בבירור מירושלים את הברקים שיש במרכז רואים אלפי ברקים,אבל לא שומעים את הרעמים בגלל המרחק.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים עשו אסיפה של ברקים ולא הזמינו אותי? בזכרון אין אפילו טפטוף, רק השמיים שחורים... :-X מוזר... ד"א, מזל טוב stingeR!
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים OMG איזה מבול יש כאן התחיל לפני דקה בערך! ואני בידיוק בן 18 עכשיו שאני כותב תתגובה!! מזל טוב עכשיו לך,צא,ותשתכר בחוקיות מלאה.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים הרגע פגע ברק ממש פה מחוץ לרמת ישי פעם ראשונה שאני רואה כל כך הרבה ברקים פוגעים בקרקע. נראה לי שיש שריפה קטנה שם באיזור X_X זה מטורף מה שהולך פה Nasralla has nothing on this
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.