פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים אני מקרית אתא, ומדהים מה שהולך פה. הלילה פשוט מואר לגמרי. לצערי אני לא יכול לצלם..יש לי גם התנתקויות ספונטניות משום מה וכנראה שזה לא מקרי. אני הולך לנתק את המחשב עוד מעט ליתר בטחון...
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים עכשיו חזרתי הביתה, אני גר בקריות,אני פשוט שטתי על הכביש במקום לנסוע עליו סופת ברקים אדירה, אני חושב שהיה אפילו הבזק אלקטרומגנטי מאוד חזק שהצליח לשתק את כל המכשירים במקום שהייתי בו ל2 שניות
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים גר באמצע עמק יזרעאל- ברמת ישילפני כמה דקות ברק פגע איפושהו בקרקע לכיוון מגדל העמק/עפולהזה היה הרעם הכי חזק ששמעתי בחיים שלי. וברק של 3 שניות. האיר את כל השמיים בסגול
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים גם ברמת גן :xyxthumbs: אבל היה קצת רעמים אני חושב... מאיזה אזור אתה? אני מרחוב ביאליק...היה מלא ברקים אבל לא רעם אחד
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים גם אני ראיתי בהוד השרון! בואו פשוט נגיד שזה היה בכל הארץ חוץ מהנגב גם בבאר 7 זה היה אין לנו רק גמלים פה
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים חחח סליחה!! לא התכוונתי שיש לכם רק גמלים... פשוט בחדשות אמרו שתהיה סופה בצפון הארץ ובמרכזה!!
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים גם כאן בכפר סבא.. כל 10-20 שניות ברק.. מדהים פשוטכל 10-20? זה צחוקפה כל 2-5 שניותוהרגע ראיתי משהו מפחיד- ברק בצבע כתום פוגע בארץ, לכיוון דלית אל כרמל.כתום. WTF?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.