עבור לתוכן

מחפש מדריך ליצירת מסך LCD, לא שימוש באחד קיים.

Featured Replies

פורסם

לפני כחודש הופיע הודעה על בחור שיש לו LCD והכין אחד תעשה חיפוש.

פורסם
  • מחבר

אכן חיפשתי, אך לא מצאתי נושא שפתח מישהו על LCD שהוא הכין. אבל מצאתי הודעה של מישהו שארמ שהוא מכין, שלחתי לו הודעה בפרטי. בכל מקרה, התיק עדיין לא סגור תרגישו חופשי להגיב עם הארות/הערות/לינקים/מדריכים/חזירי בר :hat:

פורסם

הנה מדריך

כל מה שצריך הוא מסך LCD עם HD44780 controller, שניתן להשיג בארץ.

והנה מדריך נוסף לאותו סוג של מסכים

פורסם
  • מחבר

הנה מדריך

כל מה שצריך הוא מסך LCD עם HD44780 controller, שניתן להשיג בארץ.

והנה מדריך נוסף לאותו סוג של מסכים

אז זהו, שאת המדריכים האלה אני מכיר, השאלה שלי האם ניתן בכלל להרכיב את המסך עצמו, לא את החיבור.

פורסם

אתה צריך controller כלשהוא... שגם ייתמך ע"י ה ה lcd וגם ייתמך ע"י התוכנות שקיימות היום.. קשה למצוא היום קונטרולרים שבאים נפרדים ...

תאמין לי, ניסיתי...

פורסם

איפה אפשר לקנות אותם?

פורסם
  • מחבר

אתה צריך controller כלשהוא... שגם ייתמך ע"י ה ה lcd וגם ייתמך ע"י התוכנות שקיימות היום.. קשה למצוא היום קונטרולרים שבאים נפרדים ...

תאמין לי, ניסיתי...

יש לינקים למדריכים בנושא?

פורסם

לבקשתו של Ewingum, אני מגיב:

אני לא בניתי את ה-LCD, רק הכנתי את החיבור. אני לא מאמין שתצליח להרכיב אחד, ובכל מקרה, זה בכלל לא יקר לקנות אחד מוכן (16*2 עלה לי 74 שקלים).

פורסם

את המסך קנית בחנות אלקטרוניקה או מה?

פורסם

את המסכים הנ"ל ניתן לקנות בחנויות אלקטרוניקה למיטב ידיעתי...

פורסם
  • מחבר

אתה אוהב לדפוק את הראש בקיר?

אתה יכול לנסות:

לחבר לפי המדריך הזה.

R u talkin' 2 me?

אם כן, מה הנקודה שלך בדיוק?

פורסם

אופס, הנקודה היא טעות בהבנה, וטעות בלינק.

(לעולם אל תדלגו על פרטים חשובים ::))

עכשיו, אם אני מבין, מה שהבחור ההוא אמר לא הגיוני, זה אמור להיות מאוד מאוד מסובך לבנות מסך אל סי די לבד, היכולת לבנות בצורה כימית כול פיקסל וכו', עדיף לוותר ולקנות מוכן.

פורסם
  • מחבר

עכשיו, אם אני מבין, מה שהבחור ההוא אמר לא הגיוני, זה אמור להיות מאוד מאוד מסובך לבנות מסך אל סי די לבד, היכולת לבנות בצורה כימית כול פיקסל וכו', עדיף לוותר ולקנות מוכן.

עכשיו הבנת נכון :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים