עבור לתוכן

דרושה קומפקטית עם זום גבוהה+מייצב תמונה+iso גבוהה ויעיל

Featured Replies

פורסם

sory ,אבל זה כלל לא מעשי מבחינתי ללכת על ה-s6500 , מפני שהיא מחייבת תיק יעודי מסורבל ,עם כל החסרונות הנלווים (נסה להסתובב עם תיק כזה בדרום אמריקה / אפריקה זה פשוט גובל בהתאבדות ידועה מראש אם אין לך 10 שומרי ראש חמושים בקלאשניקובים )

אם יש לך נכונות להוציא קצת יותר כסף, הנה רעיון משוגע: קנה S6500 ותשאיר אותה בתיק במקרים שבהם קיים חשש. בנוסף לה קנה מצלמה קטנה וזולה יותר כמו קנון A610. המסך המסתובב שלה ייתן לך השלמה נחמדה ל-S6500.

בכל הסקירות של ה-tz1 שקראתי ,ראיתי תלונות על הרעש שניתן להבחין בו כבר ב-iso - 100 ,כך שאם יהיה צורך ב-iso גבוהה יותר, הרעש צפוי להיות כל-כך גבוהה שאני בספק שאפילו גירסת ה-pro של ה-noiseware תוכל לעזור,,,,,,,,

הדיבורים על רעש עלו לך לראש. נסה להדפיס תמונות ותראה שהשד לא נורא, לפחות עד ISO 400. מבחינתי זה שמיש.

הלחצת אותי עם בעיית ה- banding ,אין לי מושג עד כמה היא נפוצה וממש אין לי חשק לשלם עוד כ-50$ עבור משלוח חזרה לתיקון (הוצאה שאני אצטרך לספוג בעצמי ,בהעדר יבואן נורמלי עם מחירים סבירים)

גם עם ה-R5 זה יכול לקרות. אני לא מרוצה מהמתג של הזום ושוקל לשלוח את המצלמה כדי לשירות.

כלל לא ברור לי ,מדוע ricoh לא אפשרו הפעלת ה- zoom האופטי בוידיאו , חבל זה היה מכתיר אותה למצלמה הקומפקטית המושלמת.

הזום האופטי עושה רעש שאפשר לשמוע בסרטונים. זאת הסיבה. הם יכלו להכניס מנועים שקטים יותר (כמו למשל ב-S3), אבל אז המחיר של המצלמה היה גבוה יותר.

אני ממש לא מיתלהב, אבל בהיעדר ברירה אחרת אני מיתכוון להזמין את ה-r5.

שוב, בגלל נושא הפוקוס באור חלש, ה-R4 היא קנייה יותר בטוחה. יש לדעתי סיכוי יותר קטן שתתאכזב ממנה. ה-R5 תהיה מצלמה כמעט מושלמת לאחר שהנושא הזה ייפתר (עם עדכון firmware שאני מקווה שיגיע בקרוב), אבל עד אז ההמלצה שלי עליה מסוייגת. אני מצליח לעקוף את החסרון הזה, אבל אני לא בטוח שלכל אחד אחר זה יתאים.

אגב ,חיפשתי באתר שציינת סוללה תואמת ל-r5 ,אולם לא מצאתי כזאת.

האם הסוללה ל-r4 שמצאתי באתר מתאימה גם ל-r5 ?

אני יכול להמליץ על הקיט הזה. ב-$20 (כולל משלוח לארץ) מקבלים סוללת ליתיום חלופית, מטען אוניברסלי (110/220) ומטען לרכב. סכום נמוך מאוד בשביל מה שמקבלים.

שווה להוסיף 20$ להרחבת האחריות בשנתיים נוספות ,בהתחשב בבעיותיות שכרוכה במשלוחים בין לאומיים הלוך וחזור ?

אני הלכתי על זה, אבל אין לי מושג האם זה יישתלם בטווח הארוך. בכל מקרה לא מדובר בסכום גדול.

פורסם

Canon 710IS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים