עבור לתוכן

כך עליתי על מעבד XP2000 פגום.....

Featured Replies

פורסם

לפני כשלושה שבועות חבר שלי קנה עבור חבר אחר שלו לוח אם של אסוס דגם A7N266-E

מבוסס כמובן על צייפ אן פורס של אנוידייה...דבר שאני אגב לא ממש ממליץ עליו...

בקיצור על ההתחלה התחילו בעיות.....הראשונה היא שהמחשב בכלל לא התעורר...

הוא בא אלי עם כל החלקים וניסינו הכל אפילו בדקנו את המעבד והזיכרון על על ה לוח שלי 7VAXP

אחרי שראינו שהכל עובד מה שנשאר זה רק בעצם לוח פגום ..לפני שהתחלנו לקלל את אסוס ניסינו להדליק את המחשב עם הזיכרונות שלי מסוג יונדאי והופה המחשב עלה....מסקנה....

לוחות אנ פורס של אסוס לא עובדים עם זיכרונות של מיקרון....כן כן גם אני הייתי בהלם...

טוב אחרי שסיננתי את הבעיה הנ"ל נשאר רק להתקים מערכת הפעלה..אקס פי כמובן...

במהלך ההתקנה המחשב עשה ריסטארים בשלב העתקת הקבצים ואפילו לפני.

בדקתי גוף קירור ומסתבר שהוא לא ישב טוב....טוב נו קרוה לכולם...חיזקנו אותו מרחנו שוב סיליקון ויצאנו לדרכנו. התקנה עברה בהצלחה ..זיכרונות הוחלפו לאחרים יום למחרת והמחשב נמסר לחבר...

לאחר מספר ימים קיבלתי טלפון שהמחשב שוב עושה ריסטארים ואחרי פתיחת דלת מארז התופעה כמעט נעלמת..כלומר בעיית התחממות...שוב אץ לו רץ לו חברי הטוב אלי עם המחשב..בדקתי טמפ" והכל סביר. תוכנת 3DMARK 2001 שרצה על המחשב גורמת לריסט עצבני או פשוט התוכנה נזרקת...וזאת לאחר התקנה נקיה + דרייברים ...הסרנו הכל מודם כרטיס קול מיוחד שבא עם הלוח..וכלום...

טוב לקחתי את המעבד שלי מאותו סוג XP 2000 תקענו באנ פורס והופה אין תקלה...לקחתי את המעבד שלו העלתי את המחשב ורצתי את 3DMARK וכמובן המערכת נפלה...

מסקנות ף פקודות גרפיות של המעבד לא תקינות וגורמות לנפילת המערכת וגם יציבות נמוכה באפליקציות שונות....זאת הפעם הראשונה שאני נתקל במעבד חדש לחלוטין ללא אובר קלוקינג שהוא לא תקין וזאת עוד באריזה BOX .

בקיצור היה מעניין מרענן ואגב מי שרוצה לדעת את ההפרשים בתוכנת 3DMARK אז אני עם כרטיס מסך

GF4 MX440 DDR אני קיבלתי כ 7000 והוא עם האן פורס 1300

עד כאן מקווה שהחכמתם..נתראה בתקלה המעניינת הבאה

פורסם

סיפור מעניין. :)

פורסם

Welcome to the club!

פורסם

אם גוף הקירור לא היה מותקן טוב כמו שאמרת סביר מאוד שהרגת את המעבד בעצמך.

האנפורס צריך שני זיכרונות בשביל לתת ביצועים סבירים עם כרטיס המסך המובנה, זה יכול להגיע בערך ל 2800-3000 נקודות עם שני זיכרונות. אבל עדיין איך אתה משווה GF4 MX440 ל GF2 MX במבחן 3DMARK ?

פורסם

ברור שהוא הרג את המעבד כי הו שם לו:

"חיזקנו אותו מרחנו שוב [glow=red, 2, 300]סיליקון[/glow] ויצאנו לדרכנו"

פורסם

Welcome to the club!

אידיוט. ותו לא.

איך מקלקלים מעבד? זה מאוד, מאוד קשה. או שהוא שרוף, או שהוא עובד, או שאתה ממש מוכשר.

פורסם
  • מחבר

לכל הלא מבינים......מרחתי סיליקון טוב כבר בהתחלה....

ותמיד היה חומר טרמי כי המעבד מגיע עם המאוור המקורי ועליו יש חומר טרמי והמעבד לא התחמם אף פעם ותמיד ישב עליו הגוף קירור טוב כבר ממהתחלה

פורסם

^^ ^^

WHAT MACROT SAID

פורסם

לכל הלא מבינים......מרחתי סיליקון טוב כבר בהתחלה....

ותמיד היה חומר טרמי כי המעבד מגיע עם המאוור המקורי ועליו יש חומר טרמי והמעבד לא התחמם אף פעם ותמיד ישב עליו הגוף קירור טוב כבר ממהתחלה

זה ממש לא מה שכתוב בהודעה הראשונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים