עבור לתוכן

עזרה קטנה בקשר לפרמוט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לפרמט אבל כל הארגז של הדיסקים של המחשב נעלם לי ואין לי מושג איפה הוא. זאת אומרת שגם הדיסק של הלוח אם שלי נעלם. האם אחרי הפרמוט זה הכרחי להתקין את הצ'יפסט ע"י הדיסק או שזה לא חייב? ואם כן יש אפשרות להוריד את ההתקנה של הצ'יפסט ושל הLAN דרך האינטרנט? כי בתוך הדיסק של הלוח יש שם התקנות לצ'יפסט ולLAN.

תודה רבה!

פורסם

אני חושב שתוכל להוריד דרייברים של הצ'יפסט ושל ה LAN אבל עדיף שתוריד אותם ותצרוב לפני הפרמוט שאחר כך לא תהיה לך בעיה למצוא...

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לפרמט אבל כל הארגז של הדיסקים של המחשב נעלם לי ואין לי מושג איפה הוא. זאת אומרת שגם הדיסק של הלוח אם שלי נעלם. האם אחרי הפרמוט זה הכרחי להתקין את הצ'יפסט ע"י הדיסק או שזה לא חייב? ואם כן יש אפשרות להוריד את ההתקנה של הצ'יפסט ושל הLAN דרך האינטרנט? כי בתוך הדיסק של הלוח יש שם התקנות לצ'יפסט ולLAN.

תודה רבה!

כן ברור שתוכל להוריד, גם כן היום לא מתקינים מדיסקים כבר... אם המחשב שלך בן יותר משנה.... מכיוון שכל פעם הדרייברים (בדרך כלל) מתחדשים די למהר לחומרה חדשה יחסית אז אל תתקין מדיסקים אפילו אם תמצא.

תבדוק מהו הלוח אם שלך? אסוס או גי'גבייט, כנס לאתר הבית שלהם תכנס לתמיכה שם תכתוב אם הלוח אם שלך.. ותקבל את כל הדרייבירם הקיימים ללוח שלך ומעודכנים.

זהו זה הכל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

הלוח שלי זה

Intel Brownsvile2 845

נכנסתי לאתר כדי לחפש לי דריבר INF ודריבר LAN, מצאתי את הINTEL PRO 12 שזה הדריבר של LAN אבל את הINF לא הצלחתי להוריד עקב בעיית שרת.

מישהו יכול לתת לי קישור מאתר אחר?

והאם צריך עוד דברים להתקין ללוח או שצריך רק את הINF והLAN CHIPSET?

עריכה: אני יודע שאני נונדניק אבל...יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי דיסק אחד של לוח אם (INTEK ROCKLAKE 865) אבל לכל לוח יש דריברים ספציפיים שלו לא? זאת אומרת שלא בטוח שהדריברים של הלוח שלי מתאימים למחשב השני שאני רוצה לפרמט...

פורסם

מה זאת אומרת INF ????

אתה מדבר על קובץ INF??

פורסם

למה אתה צריך את זה ?

לא הבנתי מה זה?

פורסם

אל תוריד שום דרייבר שלא מתאים בדיוק ללוח האם שלך.

ואני במקומך הייתי מוריד ושומר רק את הדרייבר של כרטיס הרשת בלוח - אחרי הפירמוט תתקין אותו, ותוכל להיכנס לאינטרנט ולהוריד את שאר העידכונים מאינטל.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לתת לי לינק לדרייבר רשת LAN שמתאים ללוח שלי שרשמתי למעלה?

תודה..

פורסם

בבקשה

(ל-XP PRO או HOME)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה רבה, אבל יש לי HOME אם אתה יכול לתת לי לינק לגירסה הביתית אודה לך מאוד.

תבורך.

עריכה: מצאתי כאן

http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/download.aspx?url=/5406/eng/v6.4_PRO2KXP_only.exe&DwnldId=5406&ProductID=889〈=eng

אבל אני לא מצליח להוריד משם.

אין איזה שרת חילופי?

פורסם

סליחה, אני מתקן את עצמי: הלינק רלוונטי גם לגרסת ה-HOME. אתה יכול להוריד את הקובץ ולהתקין בבטחה.

פירמוט נעים.

פורסם
  • מחבר

תודה ר-ב-ה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים