עבור לתוכן

אילתור מאוורר לציפסט

Featured Replies

פורסם

הציפסט נראה לי קצת חם כשנוגעים בו.

אני רואה שלקנות מאוורר לציפסט עולה בסביבות ה100 ש"ח. זה ממש מיותר מבחינתי ולכן אני רוצה לאלתר מאוורר לציפסט בעצמי.

אם אני אקנה מאוורר 40MM פשוט וארכיב אותו - האם זה צפוי להוריד משמעותית את הטמפ'? האם זה בכלל פרקטי לאלתר ככה מאוורר? יש רעיונות איך לחבר אותו?

פורסם

זה מאוד עוזר להתקין מאורר 40 מ"מ לציפסט, הוא דואג לקרר את הצ'פסט ומכיוון שברוב הלוחות הציפסט נמצא בקרבת המעבד הוא גורם לירידץ 2-5 מעלות של המעבד הראשי מכיוון שגוף הקירור של הציפסט קריר ולא מחמם את האוויר בקרבת המעבד.

פורסם
  • מחבר

תודה. :)

פרקטית איך העניין מתבצע. על מה אני מכניס את הברגים? הרי זה קירור מאולתר ולא קנוי.

פורסם

תבדוק שה 40mm שאתה קונה לא עושה רעששש.. יש למאווררים הקטנים האלו נטיה לעשות חור בראש :S

פורסם

תודה. :)

פרקטית איך העניין מתבצע. על מה אני מכניס את הברגים? הרי זה קירור מאולתר ולא קנוי.

תדחוף אותם בין הצלעות של גוף הקירור, בד"כ זה אפשרי - רק תבדוק שהמאוורר יושב טוב.

פורסם
  • מחבר

זה לא ישרוט את צלעות הקירור? זה לא יכול לפגוע באפקטיביות שלהם?

ומה לגבי הרעש באמת... יש 40MM שקטים? או כאלה שיעבדו בפחות RPM ויגרמו לפחות רעש(אך עדיין ישפרו ביצועים)?

פורסם

זה לא יפגע בביצועים של צ.הקירור, זה ישפר אותם (אתה הופך קירור פסיבי לאקטיבי), וזה לא ישרוט אותם אם תשים את המאוורר בכיוון הנכון (נושף אוויר על הצלעות).

ורוב מאווררי ה-40 מ"מ בד"כ שקטים בהתחלה, עד שהם מתחילים להסתם מאבק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים