פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים p4v533-mxp4s533-mxלראשון ציפ של VIAלשני ציפ של SISאני מבין ששניהם עושים בעיות עם הציפים והתאימות לכרטיס מסך..כעיקרון איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוקולהרצת כרטיס מסך 6600GT AGP על המחשב למה נראה לי שהציפ של הSIS שלי התעייף כבר והכרטיס מקרטע.. (הכול אני צריך להריץ על הכי נמוך)המפרט של המחשב בצד.. [מפרט מחשב]
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים שניהם די מחורבנים.באופן אישי אני מעדיף את VIA בגלל ביוסים ודרייברים מעט טובים יותר.בכלאופן, סביר להניח שהבעיה שלך לאו דווקא נובעת מלוח האם.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר שווה לי להחליף בשביל זה את הלוח אם?איך אני יכול לבדוק איזה אחד יותר טוב הם הרי מאוד קרובים בסידרה..
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים ההבדלים זניחים לדעתי.להחליף לוח? לא הייתי טורח אלא אם כן יש בעיית תאימות מאוד ספציפית.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר איך אני יכול לברר את מקור ההאטה?המעבד של הכרטיס מסך רץ על 56-60 במנוחה 82-90 במאמץ ללא אוברקלוק..ובכל זאת הוא מבצע הכול אבל על FPS נמוךאני מנסה לפנות לחברה שקניתי אותו ממנה ולהחליף אותו..יש הצעות? ואולי זה אי תאימות עם הציפ של הסיס שגורם את הבעיות?פה יש טראד שלם שמדבר על בעיות עם הסיסhttp://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1029
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים שניהם די מחורבנים.באופן אישי אני מעדיף את VIA בגלל ביוסים ודרייברים מעט טובים יותר.בכלאופן, סביר להניח שהבעיה שלך לאו דווקא נובעת מלוח האם.עד כמה שזכור לי ללוחות אין אפשרות שינוי מתח למעבד.ולכן OC ממש קטן אולי כן,אבל אבל לא יותר מזה.יתקן מישהו אם זוכר/יודע אחרת.בגל מקרה לוחות גרועים בגלל ה-CHIPSET'ים שלהם.וכמו שאמר NEMESIS ואני מרשה להוסיף לציטוט שה-VIA הוא הרע במיעוטו.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים כמו שנאמר לסיכום העיניין-חבל על הכסף,לוחות גרועים עם בקרים עם בעיות מפה לירח..
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים לא היה ברור לי מעולם למה בישביל חיסכון כל כך קטן להזמין כל כך הרבה צרותלא ליקנות VIA ובטח לא SIS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.