עבור לתוכן

מספר שאלות על IBM...

Featured Replies

פורסם

היה לי ארד דיסק של IBM - 45GB, הוא התקלקל לי מרוב בתים פגומים-המחשב כבר לא זיהה אותו יותר.

סידרה של דיסקים אלה הפסיקו ליצר עוד ממש כשהיו חדשים, והיו שמועות או שאלה אפילו לא שמועות שפס היצור היה פגום.

שלחתי את דיסק זה ל- IBM בחו"ל, אתמול קיבלית אחר-חדש, אבל אותה סידרה ואותו גודל.

אז יש לי מספר שאלות-

איך אני יכול לדעת מתי יוצר?

מה אומר התאריך שמופיע על המדבקה של IBM שעל הארד דסיק - OCT -02?

יש לי אחריות על הארד דיסק הזה,החדש,שלוש שנים מהתאריך שקניתי את זה שיתקלקל או מהתאריך שקיבלתי את החדש? כי אם OCT-02 זה תאריך ההחריות אז זה כאילו שזה מתחיל מהתאריך הזה לא?

אם אני יחבר את הארד דיסק שקיבלתי כמשני יש פחות סיכוי שהוא יתקלקל ויפתח בתים פגומים? ומה בקשר לאיוורור הוא גם נוגע לדבר?

ועוד דבר, , הייתה בפורום הודעה נדמה לי שבפורום הזה על עידכון FIRMWARE לארד דיסקים של IBM שזה אמור לתקן את בעיות הנפילות וההתקלקלויות, יש למישהו את הקישור? האם מישהו ניסה ויכול לדווח על התוצאות? האם הדבר הזה הוא רישמי מIBM?

תודה לעוזרים!

פורסם

לי יש דיסק כזה ועובד מצויין

עשיתי את העדכון ולדעתי שלך כבר כולל אותו (אם קיבלת חדש) בכל מקרה יש באתר תוכנת דיאגנוסטיקה שמודיעה אם צריך/לא צריך לבצע העדכון.

פורסם

דראאק של דיסקים !!! :AR15:

אל תדאג אתה תרוץ עוד הרבה פעמים להחליף אותו :bash:

פורסם

אחלה דיסקים

אצלי זה כבר השני, הראשון נקנה עוד בתקופת טרום ADSL ישב במגירה ונסע הרבה בין חברים.

עדכתי לביוס חדש כי אני תמיד מעדכן כל מה שיש אבל לדעתי לא היה כל צורך.

היה לי דיסק WD עשרים שהתחיל לייצר סקטורים דפוקים עד שהחלפתי אותו במסגרת האחריות וקיבלתי במקומו דיסק 30.

יום אחד גם ה-30 התחיל לעשות צרות ובסוף מצא עצמו בפח האשפה.

דיסקים זה עניין של מזל ולכל דיסק של כל יצרן יש פוטנציאל ללכת.

למזלנו דיסקים לא מפסיקים לעבוד אלא קורסים בהדרגה ככה שיש מספיק זמן למצוא דיסק אחר ולהעביר החומר, רק חשוב לזהות התופעה מהר.

פורסם
  • מחבר

יש לך את הדגם:

45GB, 75GXP

DTLA-307045

?

כמה זמן אתה עובד איתו?

ראשי או משני? עם או בלי איוורור?

אתה יכול לתת לי קישור לFIRMWARE?

פורסם

זה בדיוק המודל שיש לי

נרכש בפברואר 2001 ועבר כמה גילגולים (ראשי ומשני)

מזה מספר חודשים מחובר יחד עם WD 80 ג"ב גירסה מיוחדת (ראשי) ו DTLA-307045 (כמשני)

יושבים יחד בכלוב בלי שום אוורור.

בעבר היה מחובר יחד עם מקסטור 40 מהיר DX740, הבעיה עם המקסטור שהוא מתחמם נורא ובטוח שחימם גם את ה-IBM אבל זה כנראה לא הזיז לו.

רצ"ב הלינק לשידרוג

http://www.pc.ibm.com/qtechinfo/MIGR-39082.html?lang=en_US&page=brand&brand=IBM+NetVista%7CNetVista+personal+computer%7C6578%7CCAB&family=IBM+NetVista%7CNetVista+personal+computer&machineType=IBM+NetVista%7CNetVista+personal+computer%7C6578&model=IBM+NetVista%7CNetVista+personal+computer%7C6578%7CCAB&doctype=Hot+news&subtype=All&up=unknownuser1004106089

פורסם

בדרך כלל זה לא משנה אם הדיסק משני או ראשי, זה לא תורנות שמירה שאחד עובד והשני יושן, שניהם עובדים אותו זמן.

למי שמעונין, בת'רד אחר כאן הצגתי גרפי ביצועים של IBM לעומת אחרים מהאתר של תום - הIBM יוצא ממש שפיץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים