עבור לתוכן

לא מוצא טמפרטורות מומלצות למעבד שלי (6400)

Featured Replies

פורסם

הי!

הפכתי את הרשת (כולל האתר של אינטל) ולא מצאתי את טווחי הטמפ' המומלצים של המעבד E6400.

זו תמונת המערכת שלי כרגע, לאחר שהנמכתי את 3 המאווררים ב-Antec P180 ל-Low וננתי לביוס לשלוט בפריזר 7 (שהנמיך אותו לחלוטין, אני ממש לא שומע אותו):

3sw1.jpg

השאלות:

1. מנין אביא טמפ' מומלצות ממקור רשמי? (לא מפורט בחוברת של המעבד אגב)

2. מה דעתכם לגבי הטמפ' הנ"ל? (אמיול ואקספלורר ברקע, זה הכל)

3. האם כדאי להגביר את הפריזר בעצמי? ומה לגבי תוכנות השליטה של אסוס על מאפייני המערכת? שוות משהו?

אני עדיין לא עושה OC אך רציתי לדעתי כמה מרוכשי האסוס אכן התקינו את אותן utils.

תודה!

פורסם

1.פשוט היית מעיין בסטיקי של הפורום הנוכחי ". Intel Core 2 Duo - מעבד המיוצר בתהליך של 0.065 מקרון, למרות זאת חמים יחסית ו55 מעלות זו טמפ' סבירה שאפשר להחזיק אותו במאמץ."

2.הטמפ' של המעבד גבוהה ת'אמת,לא במאמץ ועם פריזר 7 זה בהחלט גבוה נחשב

פורסם
  • מחבר

ה- Speedfan מציגה 40 מעלות. הפריזר על 30% סיבוב (לפי הביקורות, הוא נחלש בריבוע בכל הפחתה של סל"דים).

אם אני מגביר אותו, הטמפ' יורדת בקלות ל-33-34 (אבל הוא די רועש...).

השאלה היא האם זה תקין ובריא למעבד להישאר בטמפ' כאלה למרות שהמערכת לא במאמץ? או שאוותר על השקט ואגביר את הפריזר?

תודה.

פורסם

בהתחלה שקיבלתי את ה- E6400 שלי הוא עבד לי עם הקירור סטוק על 36 מעלות במנוחה ו- 46 במאמץ מקסימלי. (עם P180 ו- 5 מאווררים)

אחרי שהתקנתי את ה- Thermalighte Ultra עם מאוורר דלטה אקסטרים אז הטמפרטורה במנוחה היתה 29 מעלות ובמאמץ ו- 33 במאמץ אבל זה היה בחורף בארה"ב... עכשיו עם ה- OC שלי אז המעבד לא עובר את ה- 60 מעלות במאמץ. (בארץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים