עבור לתוכן

שאלה על שדרוג כרטיס המסך...

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אומר לך בפעם האחרונה:

אין 7600GS עם DDR3 ל - AGP !!

זו טעות.

פורסם

אני אומר לך בפעם האחרונה:

אין 7600GS עם DDR3 ל - AGP !!

זו טעות.

:imwithstupid:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לכם על העזרה והיעוץ-אני מאוד מעריך את זה!

דבר שני ראיתי שכרטיסי מסך עם חיבור PCI-E באמת עולים פחות מכרטיסים עם חיבור AGP.

טוב תראו כעיקרון תכננתי לשדרג לכרטיס מסך שייתן לי ביצועים טובים עם פחות רעש מזה שיש לי עכשיו וללא בעיות גראפיות(שהמשחק יעבוד חלק כל הזמן,שלא יהיו בעיות צבעים וכו').רציתי ואני עדיין רוצה שיהיה לי במחשב את הGigabyte GeForce 7600GT שנבחן פה באתר,אבל בגלל שיש לו חיבור PCI-E והוא גם עולה 1000 ש"ח,אני לא יכול לקנות אותו.אז חשבתי לעצמי של7600GS של Gigabyte יהיו ביצועים דומים לGT,לכן מצאתי כזה עם חיבור AGP,וחשבתי שזו המציאה שלי.אבל כששאלתי אתכם הצעתם את ה-6800,וחלק אמר שגם ה-7600GS טוב.אני רוצה כרטיס עם זכרון של 256MB וmemory interface של 128 או 256 ביט,ובחלק מהכרטיסים אני רואה 128 ובחלק 256....כעיקרון אני רוצה כרטיס מסדרה GF7 של Gigabyte,אבל קודם כל הביצועים והמחיר מעניינים אותי,אחר כך השם.אני לא יודע בדיוק לכמה זמן יחזיק השדרוג הזה,אני רק רוצה שהמשחקים החדשים שיצאו יעלו לי כמו שצריך ובלי בעיות.לכן אני לא יודע מה לגבי חיבור ה-PCI-E..כלומר אם אני רוצה חיבור כזה אני חייב להחליף את לוח האם שלי לא?ואז אול לחבר כרטיס כמו ה-7600GT שאני כל כך רוצה..אבל במידה ואשדרג את לוח האם ואת הכרטיס ל-7600GT,אוכל להשאיר אותו יותר זמן במחשב?ולקבל ביצועים יותר טובים?

מצטער על ההודעה הארוכה :P ,תודה רבה לעוזרים!

פורסם

להחליף לוח זה יעלה לך הון תועפות וכמעט לא ניתן להשיגו בארץ...

הכרטיס של Gigabyte ב1000ש"ח לPCI-E אינו שווה את מחירו מכיוון שיש את ה7600GT Xtreme מבית LEADTEK שעולה 921ש"ח (?) וחזק ממנו...

ה7600GT\AGP של LEADTEK יחזיק אותך יופי עד המעבר למחשב הבא שלך...

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני יורד מהרעיון של לשדרג את לוח האם..טוב עשיתי חיפוש בזאפ לכרטיסי 7600 של לידטק ומצאתי את זה:

http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=466621

7600GS(רשום GT אבל כשנכנסתי למכירה של זה באחת החנויות היה רשום GS), זכרון של 256MB,והמחיר 775 ש"ח...אבל הוא בכל זאת לא נראה לי...

נראה לי שאני אלך על זה:

http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=465267

של Gigabyte,זכרון של 256MB וקירור פסיבי(אגב הקירור הזה יהיה טוב במידה ואקנה אותו?)ועולה 735 ש"ח..

אני לא יודע מתי אני אקנה מחשב חדש,יש לי את המחשב הזה רק שנה ו-8 חודשים,והמחשב עובד מצוין חוץ מהקטע הזה של כרטיס המסך...

אז שווה לי לקנות את ה7600GS של ג'יגהבייט?(ואם יש פה באתר או באתר אחר מבחן ביצועים עליו אני אשמח לראות),ובמידה ואקנה אותו,הוא יענה על הדרישות שלי?(משחקים יעבדו חלק ולא יהיו בעיות גראפיות),וכמה זמן בערך הוא יחזיק לי?

פורסם

הכרטיס של GIGABYTE לא משתלם משתי סיבות:

1) יש 7600GS AGP של INNO3D שעולה 80 ש"ח זול יותר ואין לך שום סיבה לשלם יותר על הכרטיס של ג'יגבייט.

2) הוא בא עם קירור פאסיבי לא יעיל מה שיגרום לכרטיס להתחמם ואף עלול (לא חובה) לגרום לבעיות יציבות וארטיפקטים בגלל טמפרטורה גבוהה.

אני מציע לך לקנות את הכרטיס הזה - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7047&CatCode=124

פורסם

אוקי ההעצה שלי היא ככה:

אם אתה מתכנן שידרוג עוד חצי שנה-שנה כך 6800 ב550 שקל (אפשר לעדות לו אחלה OC ועם קצת מזל גם לפתוח לו צינורות).

אם אתה מתכנן שידרוג אות שנה-שנתיים תשקיע קצת וקנה 7600GS.

אם אתה רוצה להישאר אם המחשב אפילו יותר זמן (דבר שאני לא מציע בגלל השיפורים המהירים בטכנולוגיה כיום), כך 7600GT.

כמובן, תכתוב בסוף איזה כרטיס קנית ותן חוות דעת עליו.

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן שדרוג של שנה-שנתיים,עד שלוש שנים מקסימום.

dennis הכרטיס שהבאת לי בקישור נראה טוב והנתונים שלו טובים,אבל תכננתי לקנות בחנות המחשבים הקרובה אליי,לכן אני לא יודע אם יש להם אותו(קיי אס פי מחשבים).אבל במידה ואקנה אותו הוא לא ירעיש בצורה נוראית?והמשחקים יעבדו לי חלק וטוב?(עכשיו המצב של כרטיס המסך שלי נהיה יותר גרוע-כל משחק תלת מימדי שאני מפעיל רועד קצת :'( )דרך אגב אני רוצה לדעת עוד משהו במידה ואני קונה את הכרטיס הזה-בגלל הצורה של המאוורר שלו(מאוורר עם המין להבות שמקיפות אותו-כמו שיש לי עכשיו),יכול להיות שיכנס בפנים אבק?כי אצלי בכרטיס יש לא מעט אבק שם ואני לא מצליח להוציא אותו..אז זאת בעיה או לא?כי כעיקרון תכננתי על כרטיס עם גוף קירור סגור(כמו הGigabyte 7600GT)..

פורסם

על השאלות האם הוא ירעיש או יצבור אבק במהירות אני מתקשה לענות לך כי אין לי ניסיון עם הכרטיס הזה.

עוד אפשרות שכדאי שתבדוק היא ה - 7600GS AGP הזה של XFX.

לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15450

פורסם
  • מחבר

טוב אני עדיין אבדוק את זה..ונראה לי שאולי עדיף להמתין לדעות של עוד משתמשים שמבינים בזה כמוך :)

פורסם

ישנה עדיפות ל6800 מבחינת מחיר וקירוב ביצועים ל7600GS,אם אתה מחפש לחסוך ה6800 ייתן לך תמורה מלאה לכספך...

אך עם זאת ה7600GS כרטיס מצוין,העדיפות של ה7600GS של XFX מותנה בשנות האחריות (שנה אחריות של INNO3D מול 3 שנות אחריות של XFX)

ועוד במחיר כזה הXFX 7600GS כדאי

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא האבק.בכרטיס שיש לי עכשיו יש המון אבק שאני לא מצליח לנקות.לכן חשבתי שגוף קירור סגור יפתור את הבעיה הזאת.אבל לXFX יש גוף קירור פתוח,ל7600GS של ג'יגהבייט יש גוף קירור פסיבי,שהבנתי שלא טוב,ולכן אני לא יודע אם הכרטיס הזה(XFX) לא יכול כמויות של אבק..(אין אף כרטיס 7600GS עם קירור סגור?)

וחוץ מזה אני גם לא יודע אם המאוורר שלו רועש..

דרך אגב בדקתי בתוכנה וראיתי שלכרטיס שלי יש 128MB זכרון(כמו שכבר אמרתי לכם) ו128bit!אז זאת אומרת שאם אקנה כרטיס מסך עם 128ביט הצבעים עדיין לא יהיון הכי טובים שיש?(מקווה שהבנתם את השאלה).ואיך אני ארגיש את ההבדל בין 256MB ל-128MB?

פורסם

נתחיל בקשר למארז שלך : נקה אותו ביסודיות מאבק ואם צריך תוסיף מאווררים

נמשיך בכיוון הכרטיס : ה7600GS של XFX מגיע עם יותר שנות אחריות מה שיותר משתלם,הקירור אינו מהווה בעיה,ניתן להוסיף לכרטיס קירור זכרונות של ZALMAN שיעשו את העבודה יופי...

ואם אינני טועה אין קשר בין רוחב הפס של הכרטיס לאיכות התמונה בתצוגה רגילה,כמובן שתרגיש את ההבדל ובכלל ה7600GS עוקף את ה5700LE במאות אחוזים

פורסם
  • מחבר

תודה לך בינתיים אני הולך על הכרטיס הזה,אך אני עדיין אבדוק.תודה על היעוץ!אין כמוכם!

עוד דבר,כשאמרת לי לנקות את המארז ביסודיות,אם מה אנקה אותו?עם שואב אבק?(כמו שאני עושה),אבל הכוונה של ביסודיות היא להוציא את החלקים?אני לא כל כך מבין בזה..

דרך אגב עיינתי בנושא הנעוץ על כרטיסי המסך,הגעתי להודעת כרטיסי ה-AGP וראיתי את זה:

"האפיק הזה כבר ישן וצריך להעלם מהשוק. לכן מומלץ לכל בעל מחשב AGP ישן לא להשקיע יותר מדי בכרטיס AGP,אלא אם כן המחשב חדיש ויש לו יכולות לנצל את הביצועים שהכרטיס ייתן.

למי שיש מחשב עם מעבד AMD בסוקט 939 עם AGP ורוצה לשדרג לכרטיס יקר, מומלץ מאוד שיחליף לוח אם ללוח עם תמיכה ב PCIE."

אז יהיה טוב אם אשדרג את הכרטיס שלי ל-XFX לדוגמא ואשאר עם ה-AGP?או שאולי באמת עדיף לשדרג את לוח האם כמו שכתוב?או שמה המחשב שלי יצליח לנצל את הכרטיס?(תראו את מפרט המערכת שלי) :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים