עבור לתוכן

מסך 17" בתקציב 1200-1300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למסך לא בהכרח למשחקים, יותר לעבודה שוטפת.

כמה שיותר זול, עדיף שלא להגיע לסכומים מעל.

המלצות יתקבלו בברכה.

פורסם

אני גם מחפש משהו בתקציב הזה...נראה לי שחיפוש קטן בפורום יעזור

פורסם
  • מחבר

יש המלצות?

פורסם

כן 19 אינטש L194WT מאייבורי ב1363 שקל.. גם 19 אינטש ולא 17 וגם נתונים ממש טובים.. ורק ב1363..

פורסם

מה דעתכם על LG 1752T?

פורסם

ה-L194WT עדיף.

פורסם

כן 19 אינטש L194WT מאייבורי ב1363 שקל.. גם 19 אינטש ולא 17 וגם נתונים ממש טובים.. ורק ב1363..

אתה כל הזמן ממליץ על המסך הזה. גם כשהוא ממש לא עונה לדרישות של האדם המבקש. נראה כאילו אתה משיג מזה משהו (רק לא ברור מה כבר יכול להשיג).

בכל אופן זה גם 19 וגם רחב. למה לקנות רחב כשזה לא לסרטים או משחקים? לא נראה לי כל כך מתאים.

בכל אופן אחרי סקר שוק אינטרנטי (מה שאומר שעדיין לא ראיתי את המסך פיזית) - הגעתי למסקנה שאכן LG L1752T זו תהיה בחירה טובה. הבעיה היתה כשהתקשרתי לחנות - ואז אמרו לי שזה נחשב דגם מיושן שירד מהמדפים ממש לאחרונה ובמקום זה ממליצים על L1732TQ ש"על הנייר" נראה יותר טוב.

את הראשון אפשר להשיג עפ"י זאם ב1205 ש"ח ואת השני בהדל של 45 ש"ח יותר -שזה לא הרבה.

ממליץ ללכת ולראות אותם אחד מול השני.

כמובן לחזור לדווח! :)

כרגע מה שאני רוצה לדעת זה איך השני הולך עם יציאה אנלוגית ולא דיגיטלית (ואיך הוא מסתדר עם כרטיס מסך מובנה).

בהצלחה

פורסם

לפי תגובות רבות על המסך והמלצות רבות, יש את המסך Lg 1770HQ שנראה מסך מצויין ב1315, ומסך שעל הנייר נראה יותר טוב הוא המסך של סמסונג 731BF שעולה 1316... לא חריגה גדולה מהתקציב, אבל אם התקציב חשוב, ואם לא מדובר בכלל על משחקים אז אפשר להסתדר עם מסכים גם פחות יקרים לטעמי.. אבל אלה מומלצים בהחלט...

פורסם
  • מחבר

עדיף מסכים כמה שיותר זולים, רק שיציגו מה שיש כי משחקים לא יהיו שם.

אין דגמים של 17" זולים יותר אשר יענו על הדרישות?

פורסם

יש דגמים של ACER בסביבות ה-1000, חפש בזאפ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים