פורסם 2006 באוקטובר 2318 שנים אז ככה שאלה ראשונה מה לדעתכם אפשר לעשות לפאנל כדי שלא יהיה כזה ריק ומכוערתמונה של הפאנל צמורפתשאלה שניה:אילתרתי תוך רבע שעה כונס אויר להיטסינק בשביל מאוור שיותר גדול ממנו .. עם מסקיןטייפ, התוצאה של הקירור מעולה מכמה ניסויים שוניםאך מפחיד אותי האי יציבות שלו אין אפשר להכין כונס יותר יציב ועמיד עם חומרים שיש בבית ?תודה לעוזרים[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2318 שנים למה לא תשים בוא CDROM? או פאןבאסבקשר לכונס אויר עוד לא הבנתי מזה עושה זה מקרר את החתיכת מתכת הקטנה הזאת ואתה חושב שזה יקרר את כל המארז?
פורסם 2006 באוקטובר 2318 שנים מחבר על הפאנל הקדמי אני מתכוון בכלליות אני לא רוצה שיהיה שם CD וגם את הפלופי אני רוצה להעיף משם .. חשבתי על משו כמו לחתוך את כל הכסוף ולדחוף לשם פרספקס השאלה היא מה לעשות איתו אחרי זה תאורה אולי חריתה...בקשר להיטסינק הוא ילך למעבד (כן כן, פנטיום 3) מה שאני רוצה זה להרכיב עליו מאוור שגדול יותר ממנו כעך שאני צריך כונס שיכוון את כל האויר על ההיטסינק ואם סתם להדביק אולו להיטסינק אפקט הקירור ירד משמעותיתהשאלה היא ממה אפשר לעשות אותו ... ?
פורסם 2006 באוקטובר 2318 שנים הפנאל הקידמי:אם אתה לא רוצה כוננים, אתה יכול להחביא אותם. בכללי צג LCD מוסיף הרבה למראה.היטסינק:הצעה שים מאוורר רגיל עם שרוול
פורסם 2006 באוקטובר 2318 שנים יש שרוולים כאלה בזיג זגwww.zigzag2000.co.il או נראה לי גם ב www.pandas.co.il חפש שם....ואם לא תאלתר אחי חייב להיות משהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.