פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר לכרטיסי מסך יש עדכון BIOS שזה בעצם עדכון קושחהסוף סוף תשובה עיניינית. מאיפה אני מוריד עדכון BIOS לכרטיס מסך? יש לי 7600GS INNO3D. באתר שלהם אין.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים סוף סוף תשובה עיניינית. מאיפה אני מוריד עדכון BIOS לכרטיס מסך? יש לי 7600GS INNO3D. באתר שלהם אין. זה כנראה אומר שאין צורך.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר זה כנראה אומר שאין צורך. או שיש צורך אבל החברות רוצות שתקנה כרטיס מסך יותר חדש...?
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים הביוס לא יתן לך תמיכה בטכנולוגיות גראפיות חדשות או לא יגדיל לך את הביצועים (חוץ ממקרים מיוחדים) :
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר הביוס לא יתן לך תמיכה בטכנולוגיות גראפיות חדשות או לא יגדיל לך את הביצועים (חוץ ממקרים מיוחדים) : איך אתה יכול להגיד דבר כזה? עשית פעם עדכון BIOS לכרטיס מסך? לדעתי, יכול להיות שיפור גדול בכרטיסים היום אם נשנה להם את הBIOS. לדעתי ניתן אף לעשות OC ע"י שינוי קושחה של כרטיס מסך.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים איך אתה יכול להגיד דבר כזה? עשית פעם עדכון BIOS לכרטיס מסך?אני קורא הרבה על הנושא.לא חייב לעבור הכל על הניסיון האישי בשביל לדעת משהו, אם זה היה ככה, הרוב המוחלט של המשתמשים פה לא היו יודעים כלום.ניתן "לעשות" OC בעזרת החלפת הביוס, אבל ה OC יהיה בגדר המגבלה החומרתית של הכרטיס. כמעט כל כרטיס וכרטיס שונה אחד מהשני בנתונים הטכניים שלו, אל תחשוב כאילו שזה אותה החומרה בדיוק והשינוי בין הכרטיסים הוא רק התוכנה.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר אני קורא הרבה על הנושא.לא חייב לעבור הכל על הניסיון האישי בשביל לדעת משהו, אם זה היה ככה, הרוב המוחלט של המשתמשים פה לא היו יודעים כלום.ניתן "לעשות" OC בעזרת החלפת הביוס, אבל ה OC יהיה בגדר המגבלה החומרתית של הכרטיס. כמעט כל כרטיס וכרטיס שונה אחד מהשני בנתונים הטכניים שלו, אל תחשוב כאילו שזה אותה החומרה בדיוק והשינוי בין הכרטיסים הוא רק התוכנה.נכון אבל אם תשים לב תראה שההבדלים בין GS ל GTS ל GT לGX הוא התדר. החומרה אותה חומרה. גם אם היא שונה בקצת עדיין זה שווה לנסות.אם מישהו יודע משהו לגבי עדכון כרטיסי מסך אשמח לדעת עוד.תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים נכון אבל אם תשים לב תראה שההבדלים בין GS ל GTS ל GT לGX הוא התדר. החומרה אותה חומרה. מה אתה אומר?? לפני שאתה פולט דברים כאלה אני ממליץ לך ללמוד טיפה על הנושא, לא רק בתחום הזה אלא בכל התחומים. יש כל כך הרבה נתונים, שאפשר לטבוע בהם. בקיצור, אי אפשר להתחכם פה, ביוס לא יתן לך תמיכה בטכנולוגיות חדשות או גידול בביצועים (למעט OC).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.