עבור לתוכן

מדוע אין לכרטיסי מסך עדכון קושחה? FIRMWARE

Featured Replies

פורסם

אפילו לצורבים יש! למה אין לכרטיסי מסך?

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דרייברים :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

דרייברים :nixweiss:

מה הקשר?!?!?! דרייברים זה תכנה. אני מדבר על קושחה.

פורסם

איך מתבצע עדכון קושחה?

פורסם

1

פורסם

אפילו לצורבים יש! למה אין לכרטיסי מסך?

איפה אתה מטופל?

פורסם

לכרטיסי מסך יש עדכון BIOS שזה בעצם עדכון קושחה

פורסם
  • מחבר

לכרטיסי מסך יש עדכון BIOS שזה בעצם עדכון קושחה

סוף סוף תשובה עיניינית. מאיפה אני מוריד עדכון BIOS לכרטיס מסך? יש לי 7600GS INNO3D. באתר שלהם אין.

פורסם

סוף סוף תשובה עיניינית. מאיפה אני מוריד עדכון BIOS לכרטיס מסך? יש לי 7600GS INNO3D. באתר שלהם אין.

זה כנראה אומר שאין צורך. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

זה כנראה אומר שאין צורך. :nixweiss:

או שיש צורך אבל החברות רוצות שתקנה כרטיס מסך יותר חדש...?

פורסם

הביוס לא יתן לך תמיכה בטכנולוגיות גראפיות חדשות או לא יגדיל לך את הביצועים (חוץ ממקרים מיוחדים) ::)

פורסם
  • מחבר

הביוס לא יתן לך תמיכה בטכנולוגיות גראפיות חדשות או לא יגדיל לך את הביצועים (חוץ ממקרים מיוחדים) ::)

איך אתה יכול להגיד דבר כזה? עשית פעם עדכון BIOS לכרטיס מסך?

לדעתי, יכול להיות שיפור גדול בכרטיסים היום אם נשנה להם את הBIOS. לדעתי ניתן אף לעשות OC ע"י שינוי קושחה של כרטיס מסך.

פורסם

איך אתה יכול להגיד דבר כזה? עשית פעם עדכון BIOS לכרטיס מסך?

אני קורא הרבה על הנושא.

לא חייב לעבור הכל על הניסיון האישי בשביל לדעת משהו, אם זה היה ככה, הרוב המוחלט של המשתמשים פה לא היו יודעים כלום.

ניתן "לעשות" OC בעזרת החלפת הביוס, אבל ה OC יהיה בגדר המגבלה החומרתית של הכרטיס.

כמעט כל כרטיס וכרטיס שונה אחד מהשני בנתונים הטכניים שלו, אל תחשוב כאילו שזה אותה החומרה בדיוק והשינוי בין הכרטיסים הוא רק התוכנה.

פורסם
  • מחבר

אני קורא הרבה על הנושא.

לא חייב לעבור הכל על הניסיון האישי בשביל לדעת משהו, אם זה היה ככה, הרוב המוחלט של המשתמשים פה לא היו יודעים כלום.

ניתן "לעשות" OC בעזרת החלפת הביוס, אבל ה OC יהיה בגדר המגבלה החומרתית של הכרטיס.

כמעט כל כרטיס וכרטיס שונה אחד מהשני בנתונים הטכניים שלו, אל תחשוב כאילו שזה אותה החומרה בדיוק והשינוי בין הכרטיסים הוא רק התוכנה.

נכון אבל אם תשים לב תראה שההבדלים בין GS ל GTS ל GT לGX הוא התדר. החומרה אותה חומרה. גם אם היא שונה בקצת עדיין זה שווה לנסות.

אם מישהו יודע משהו לגבי עדכון כרטיסי מסך אשמח לדעת עוד.

תודה.

פורסם

נכון אבל אם תשים לב תראה שההבדלים בין GS ל GTS ל GT לGX הוא התדר. החומרה אותה חומרה.

מה אתה אומר?? :o

לפני שאתה פולט דברים כאלה אני ממליץ לך ללמוד טיפה על הנושא, לא רק בתחום הזה אלא בכל התחומים.

יש כל כך הרבה נתונים, שאפשר לטבוע בהם.

בקיצור, אי אפשר להתחכם פה, ביוס לא יתן לך תמיכה בטכנולוגיות חדשות או גידול בביצועים (למעט OC).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים