פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר הTESTDISK לא ממש עוזר לי כי הוא אומר שהכל בסדר.אבל עם PHOTO REC הצלחתי להציל את התמונות למרות שזה הכל מבולגן ויקח לי איזה שבוע לסדר הכל.אני עכשיו מנסה את מה ש No_Man הציע.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אם הטסט דיסק אומר שהכל בסדר. אז הוא יכול לשמור לך את הפרטישן טייבל ואז הגיוני מאוד שההרד דיסקים יעבדו.תקרא על בdocumentation אם אתה רוצה כי אני לא סגור על מה למה ואיך. פעם אחרונה שהשתמשתי בתוכנה הייתה לפני שנתיים בערך. אבל אני די בטוח שזה אפשרי ויעבוד.מעבר לזה, יש את Ontrack Data Recoveryhttp://www.ontrack.com/תוכנה שמפתיעה בביצועים שלה, גם כשהכל נראה אבוד. היא אינה עובדת על שחזור הכונן וטבלת הפרטישנים אלא פשוט מיועדת לשחזור מקסימום מידע מהדיסק.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר תודה רבה לכל מי שעזר ! הצלחתי בסאף לגבות מה שהיתי צריך כשחיברתי את ההרד דיסק למחשב שעובד כסלייב ועל ידי תוכנה מעולה GetDataBack העתקתי מה שהיתי צריך להרד דיסק התקין. מעכשיו אני צורב הכל!!! תודה שוב עזרתם לי מאוד.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר צרבתי את כל המידע החשוב וכרגע אני משתמש בהרד דיסק הזה כי אין לי ברירה אחרתאבל אני יודע שהוא כבר לא אמין.מקווה להחליף מחשב בקרוב אז גם הכונן יוחלף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.