עבור לתוכן

שיפור ענק בדריוורים החדשים של ATI (לפחות בשבילי...)

Featured Replies

פורסם

יש לי רדאון 8500 ומאז שקניתי אותו היית לו בעיה במשחק דספרדוס... כל חמש דקות משחק זה התחיל כזה לקפוץ ואז זה יוצא בפיתאומיות...

עכשיו יצא רובין הוד, גם כן משחק ענק! כמו קודמו, הוא גם כן כל חמש דקות יצא בחזרה לוינדוס והשאיר אותי מזיל ריר לסיים את המשחק המהנה...

והינה מגיע המושיע... דריוורים חדשים מATI והכל מסודר... (חשוב לציין שהיו לי לפני זה הדריוורים של קטליטיס 2.3... והם לא חידשו שום דבר מ2.2...)

ובדריוורים יש טכנוליגיה די טובה בשביל גרפיקה יותר יפה... אופצית הTRUFORM... ואפשרות לבחור על איזה AGP יעבוד הכרטיס... (אצלי הלוח תומך בX4...)

8)

אין מאושר ממני...

פורסם

השליטה על ה TrueForm היתה קיימת גם בקאטאליסט 2.3...

אני דווקא נתקלתי בבעיות כשניסיתי להריץ את Battle Field 1942, התפריטים הוצגו בתדר רענון של 43 הרץ Intrelaced! :o

ממש חוויה לא איכותית לעיניים, והדבר גרם לכל הגדרות ה Refresh Rate שהגדרתי להשתנות >:(

חזרתי ל2.3 ובינתיים, הכל שקט.

פורסם
  • מחבר

ושחכתי לציין! ניתן לעשות בדריוורים החדשים כל מני "טריקים" בשביל שיראו סרטים וDVD יותר טוב, כלומר ניתן לעשות מצב תיאטרון... ועוד כבר דברים בשביל להינות מלראות TV...

COOL HA?

פורסם

המממ.... זה היה קיים גם ב 2.3 וגם 2.2 אחי.

ככל הנראה שלא התקנת את ה Control Panel עבור ה Catalyst, אז לא שמת לב לכל התכונות הנ"ל, למעט ה SmartGart שהתווסף בגירסת הקאטאליסט האחרונה (2.4).

פורסם

אני הורדתי רק את הקונטרול פאנל ואת הדריברים, איפה הקולנוע?

פורסם

בלשונית "חפיפה".

פורסם

אנגלית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים