פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים אני היחיד שהבין שהוא התכוון ל Enough said? enough sad זה משפט שגוי מבחינה תחבירית בכלל
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים חשבתם אולי שהייתה לה בעיה באוטו? נכון שזה טויוטה אבל יש מצב שהייתה לה בעיה באוטו. אולי היה לה פנצ'ר בגלגל שקרוב למעקה וכך כל האוטו סטה לכיוון המעקה. אולי החליק לה ההגה. אי אפשר לשפוט אנשים על התרונות שלהם כשלא יודעים מה באמת קרה. אני אומר את הדברים האלו מכיוון שראיתי מלא תאונות והרבה נגרמו כתוצאה מכביש רטוב. אל תצחקו על הנושא, פשוט תנהגו בזהירות בחורף הזה.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים חשבתם אולי שהייתה לה בעיה באוטו? נכון שזה טויוטה אבל יש מצב שהייתה לה בעיה באוטו. אולי היה לה פנצ'ר בגלגל שקרוב למעקה וכך כל האוטו סטה לכיוון המעקה. אולי החליק לה ההגה. אי אפשר לשפוט אנשים על התרונות שלהם כשלא יודעים מה באמת קרה. אני אומר את הדברים האלו מכיוון שראיתי מלא תאונות והרבה נגרמו כתוצאה מכביש רטוב. אל תצחקו על הנושא, פשוט תנהגו בזהירות בחורף הזה. גם אם זה נכון, כשאתה בעיר ונוסע במהירות המותרת, לא משנה אם יהיה לך 4 פאנצרים ושמן על הכביש, לא תגיע למצב כזה.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מה הקשר לכותרת? איך התאונה מחרידה בדיוק?? היא התהפכה עם הרכב, ולא קרה לה (ולאף אחד אחר) כלום. אז....
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים אני היחיד שהבין שהוא התכוון ל Enough said? enough sad זה משפט שגוי מבחינה תחבירית בכלל וואו יש לך אינטילגנציה של נעל הבן אדם התכוון לאמר "enough said" אבל הוא כתב עם שגיאת כתיב "sed" כאשר ההוא הגיב על כך,אני הגבתי בתגובה צינית משהו: "sad indeed"- ובתרגום ישיר: "אכן עצוב"
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר קיצר אנשים נוסעים כמו מטורפים ויש לזה השלכות מסוכנות.יש לה מלא מזל שהיא לא מתה ושהיא לא דרסה מישהו שעבר במדרכה
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים שיט איזה באסה אני לא יכול להגיב! אני חרד! OMG בן אדם תשיג חיים... כאילו מה ככ מחריד כאן? רוצה מחריד? בבקשה: אנשים תתחילו להשתמש במילים רלוונטיות... גם אחותי התחילה לדבר ככה... כל דבר "מחריד" או "מזעזע" אותה. זה אשכרה מעצבן כשמדברים ככה בלי סיבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.