עבור לתוכן

לגברים שבינינו, איך להתגלח נכון מבלי להיחתך?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ג'ילט חרא קצף,יש קצף קוראים לו

barbasol

זה קצף,גם זול וגם טוב.

ת'בטוח?! כי דווקא זה הקצף גילוח מהזולים שאבא שלי קונה...

להתגלח רק אחרי מקלחת של מים חמים (כמה שיותר חמים יותר טוב) של יותר מחצי דקה.

רק ג'ל גילוח - נסה את הלבן של Nivea. סכין מאך 3 טורבו (או הזה הרוטט), ולא תחתך יותר.

אני ינסה את מה שאמרת עם האחרי מקלחת

There will be blood :smile1:

2. שאל אותו ;)

הוא יהרוס לעצמו את הפנים כדי להיות יפה?

:lol:

נו יפה,יש לך אח שמצליח לא להחיתך..תשאל אותו לעצה.

ד"א,יש ג'ל מיוחד לעור רגיש,אולי זה יעזור לך..

ושוב..

ב-ע-ד-י-נ-ו-ת

אי אפשר לישאול אותו כי הוא עונה בצורה מעצבנת על דברים כאלה

• תגובות 30
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תנסה לעבור עם הסכין קודם עם כיוון הגדילה ואז שוב נגד כיוון הגדילה

אני מכיר אנשים שמתגלחים ככה (גם אני התחלתי ככה האמת) ואז העור

שלהם פחות מגורה ונחתך פחות

ותנסה תמיד להתגלח אחרי מקלחת, ככה שהעור פנים כבר קצת רך - או

לפחות תעסה קצת את הפנים עם מים חמים בשביל לרכך אותם, גם עוזר

פורסם

ת'בטוח?! כי דווקא זה הקצף גילוח מהזולים שאבא שלי קונה...

אני ינסה את מה שאמרת עם האחרי מקלחת

:lol:

אי אפשר לישאול אותו כי הוא עונה בצורה מעצבנת על דברים כאלה

אני בטוח

פורסם
  • מחבר

וואלה אני מנסה את זה עכשיו... תמיד הייתי מתגלח לפני המקלחת

*רץ למקלחת* :funn:

פורסם

מתגלח עם סכין, נגד הכיוון כל יומיים-שלושה.

עם הזקן בכלל אין לי בעיה ואני כמעט אף פעם לא נחתך איתו.

הבעיה היא בשפם. אני יכול לא לחתוך את עצמי אם אני אתגלח עם כיוון הגדילה אבל אז ישארו לי זיפים, ואני יכול להתגלח נגד כיוון הגדילה אבל אז זה יהיה הרבה יותר קשה לא להיחתך אבל מצד שני לא יהיו לי זיפים.

אני חושב שפשוט יקח לי עוד קצת זמן עד שאני אקלוט את הפואנטה ואז אני בכלל לא אחתך.

פורסם
  • מחבר

טוב אז התגלחתי אחרי המקלחת עם כיוון הגדילה ושום זיף לא ירד בכלל... אחר כך ניסיתי נגד הכיוון ואחרי כמה דקות הפנים שלי התחילו לדמם מהתחכים, אלה לא חתכים שרואים אותם אלא אני פשוט מתחיל לדמם שםף ניסיתי בעדינות ולא עזר... אז מה לעשות עכשיו? :s07:

פורסם

shave before washing your face or taking a shower, as skin tends to swell after washing

פורסם

טוב אז התגלחתי אחרי המקלחת עם כיוון הגדילה ושום זיף לא ירד בכלל... אחר כך ניסיתי נגד הכיוון ואחרי כמה דקות הפנים שלי התחילו לדמם מהתחכים, אלה לא חתכים שרואים אותם אלא אני פשוט מתחיל לדמם שםף ניסיתי בעדינות ולא עזר... אז מה לעשות עכשיו? :s07:

סכין/ג'ל גילוח לא טובים.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בסכין של ג'ילט מאך 2...

shave before washing your face or taking a shower, as skin tends to swell after washing

אז להתגלח לפני המקלחת או אחרי? כי עכשיו הדם ירד ובמקום נשארו פצעונים כאלה

פורסם

הפנים שלך חלקות או מלאות פצעים?

סכין על פנים לא חלקות זה פשוט קטסטרופה

ותשתמש בסכין נורמלית (איזשהי גירסה של מאך 3)

פורסם
  • מחבר

הם היו חלקות... אמורות להיות יותר נכון, רק שעשיתי יותר מידי נסיוניות עם הגילוח הזה וקיבלתי ת'פצעים האלה...

העניין הוא שהחתכים הם לא כי אני עובר על פצעים או משהו, פשוט מתחיל לרדת דם מכל מיני איזורים בפנים ואז הפנים נורא נורא שורפות

אני ינסה ת'מאך 3 הזה ניראה איך הוא...

פורסם

הם היו חלקות... אמורות להיות יותר נכון, רק שעשיתי יותר מידי נסיוניות עם הגילוח הזה וקיבלתי ת'פצעים האלה...

העניין הוא שהחתכים הם לא כי אני עובר על פצעים או משהו, פשוט מתחיל לרדת דם מכל מיני איזורים בפנים ואז הפנים נורא נורא שורפות

אני ינסה ת'מאך 3 הזה ניראה איך הוא...

עם מה השתמשת עד היום? :|

פורסם

כדאי שאת הניסויים לגבי הגילוח תעשה אחרי שהפנים יחלימו. תן לזקן קצת לגדול, לא נורא, חכה בערך 4 ימים שהפנים יירגעו ויחלימו מהפצעים, ואז תעשה את ה"ניסוי" הבא.

ואצל כל אחד זה עובד אחרת..

אני ממליץ להתגלח עם כיוון הגדילה כי זה הכי פחות פוגע בעור. החיסרון, כמובן, הוא שהורדת הזיפים פחות יעילה, וזה סוג של trade-off.

אבל אני מתאר לעצמי שלמרות שאתה לא מרגיש שהורדת משהו, אין כמעט הבדל ניכר לעין מאשר אם היית מתגלח נגד כיוון הגדילה..

עריכה: מומלץ גם לא להחליף סכין בתדירות גבוהה, כי ככל שהסכין חדש יותר הלהבים שלו חותכים את העור ביתר קלות.

אם יש לך עור פנים רגיש שנחתך בקלות, כמו אצלי, אז כפי שאני רואה את זה יש 2 אפשרויות "להשלים" עם המציאות הזאת:

1. להתגלח נגד כיוון הגדילה, למרות שכנראה תרגיש שאתה מוריד פחות זיפים

2. להתגלח נגד כיוון הגדילה כדי לקבל פנים חלקות באמת, אבל לפני מקלחת, ולהתקלח מיד אח"כ כדי לחטא את הפנים ולאפשר להם החלמה מיידית (במקרה שלי זה באמת עובד ולא נשאר זכר לפצעי הגילוח)

פורסם

ולמה יש אפטר שייב? מה הוא עושה?

פורסם

כל אלא שלא יודעים להיתגלח ועושים לעצמם חתכים יכולתם לימנוע זאת אם הייתם יותר חכמים.

3 טיפים איך להיתגלח נכון:

הכנות לפני גילוח:

דבר ראשון,יש לשטוף את הפנים עם מים חמים או פושרים, על מנת לרכך את הזיפים ולעזור לפתוח את נקבוביות העור.לא כדאי להתגלח על עור יבש מפני שזה יגרום לגירוד ופריחה.

מרח כמות נכבדה של קרם לחות לפני הגילוח. השתמש בקצף גילוח עדין לריכוך השיער ולגילוח קל יותר.

עסה את פניך עם קצף הגילוח בו בחרת להשתמש. שימוש בקרם לגילוח או שמן גילוח יתנו את תוצאת הגילוח הטובה ביותר ולא יגרמו לפניך להיות יבשות.

אל תשתמש בקצף גילוח המכיל מרכיבים כגון בנזוקאין ( חומר מרדים ) ומנטול ( חומר כימי הגורם לתחושת קרירות ).

~~~~~~~~~~~~

טיפים לזמן הגילוח:

השתמש במים חמים בזמן הגילוח,זה עוזר לריכוך הזיפים, פתיחת נקבוביות העור וניקוי הפנים.

ודא שהסכין חד. סכין ישן ומשומש מקלקל את הגילוח ולא יתן תוצאה של מראה עור חלק.

הגילוח, בשלב הראשון, צריך להיות עם כיוון צמיחת השיער, זה ימנע משיערות לצמוח הפוך. רק לאחר מכן גלח את השיער בניגוד לכיוון צמיחת השיער לגילוח קרוב יותר.

משיכות קצרות הן אופציה טובה יותר מאשר משיכות ארוכות שכן הן גורמות לגילוח "נקי" יותר.

אל תפעיל לחץ גדול מדי על הסכין מפני שזה יגרום לגירוי העור ולפריחות. במקום זאת החלק את הסכין בעדינות על הפנים. לאחר הגילוח, שטוף את הסכין במים חמים.

~~~~~~~~~~

סיים את הגילוח בשטיפת הפנים במים קרים, על מנת לסגור את נקבוביות העור.

לאחר מכן שים אפטרשייב לסגירת הנקבוביות ורענון העור.

הימנע מתכשירים המכילים אלכוהול מפני שהם מייבשים את העור.

לבסוף,מרח קרם לחות על הפנים והצואר כדי לשמור על העור מוצק ולשמירה על לחות העור.

~~~~~~~~~~

תיקראו תילמדו ותישמרו על עצמכם. ;)

בהצלחה.

ותודה לפורטל הטיפים המדהים שבילעדיו אני אפס מאופס!

http://www.tips4u.co.il/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים