עבור לתוכן

GEIL VS. G.SKILL VS. CELLSHOCK

Featured Replies

פורסם

אני קונה ממש בקרוב מחשב חדש, ותהיתי, איזה דגם של זכרונות יתאים לי גם למשחקים וגם לאוברקלוק למטרת ביצועים (כלומר, לא שיאים ) , קיבלתי פה כמה הצעות לזכרונות (סטים של שניי ג'יגה עם תזמונים של 4-4-4-12 ומהירות של 800MHZ) והנה הן:

G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel KIT CL 4 F2-6400CL4D-2GBPK

G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ

2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz

אלה הצעות מעולות אני יודע אבל בחנות קשה להשיג אותן, בהשוואה אלייהן, איך ההצעה הזאת? :

Geil 2X1GB DDR2 800MHz CL4

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

G.Skill F2-6400PHU2-2GBHZ, ללא ספק.

פורסם
  • מחבר

G.Skill F2-6400PHU2-2GBHZ, ללא ספק.

סבבה, אבל יש מחסור רציני בכאלה בארץ, אני יודע שללא ספק הHZ יותר טובים, אבל האם יש דגם יותר נפוץ בארץ שיביא תוצאות דומות ב-OC?

פורסם

סבבה, אבל יש מחסור רציני בכאלה בארץ, אני יודע שללא ספק הHZ יותר טובים, אבל האם יש דגם יותר נפוץ בארץ שיביא תוצאות דומות ב-OC?

לא.

פורסם

גם ה-Cellshock ייתנו תוצאות בכלל בכלל לא רעות

פורסם

לא אמרתי שלא, פשוט הוא שאל אם יש דגמים מקבילים לHZ.

פורסם
  • מחבר

אני יודע, לכן הצעתי אותם, הבעיה היא ששאלתי בחנות אם יש להם או יהייה בזמן הקרוב, ואין... יש משהו קרוב ? במחיר דומה ? (דומה = פלוס מינוס 100 שקל)

שמעתי שיש הצעות של SUPER TALENT ואולי גם של OCZ, אבל אני לא יודע דגמים מדויקים...

לא אמרתי שלא, פשוט הוא שאל אם יש דגמים מקבילים לHZ.

ה-CELLSHOCK מעולים וזה ידוע, אבל פשוט אין אותם, אחד מכם מכיר אולי את הדגמים שאני מדבר עלייהם של SUPER TALENT?

פורסם

יש את ה-SuperTalent DDR2-800, הדגם שנקרא OC

הוא גם טוב, אמנם לא מגיע בד"כ למספרים של ה-HZ, ובמתח גבוה יותר, אבל הוא עושה מספרים יפים

פורסם
  • מחבר

יש את ה-SuperTalent DDR2-800, הדגם שנקרא OC

הוא גם טוב, אמנם לא מגיע בד"כ למספרים של ה-HZ, ובמתח גבוה יותר, אבל הוא עושה מספרים יפים

לדעתך ASUS P5B DELUXE מסוגל להאכיל אותו במתחים שאתה מדבר עלייהם? כי אם כן, אין בעיה, רק תן לי שם מדויק של דגם כי כנראה המוכר קצת לוקה בשכלו...

פורסם
  • מחבר

בדקתי את ההצעה, תזמונים יפים זה דבר ראשון... דבר שני, נראה מה המוכר יגיד על זה, יכול להיות שיש לו או את ה-CELLSHOCK או את אלה או את ה-G.SKILL שדיברנו עלייהם מראש... בכל מקרה תמשיכו לתת אלטרנטיבות, שמעתי שיש משהו של OCZ...

תודה בכל מקרה לליאור ולעמרי (שוסטר) על העזרה עד עכשיו

פורסם

האלטרנטיבות של OCZ, למעשה יקרות מדי.

אני מציע לך לחפש אופציה בדגמים של Team Group.

פורסם
  • מחבר

האלטרנטיבות של OCZ, למעשה יקרות מדי.

אני מציע לך לחפש אופציה בדגמים של Team Group.

באיזה ובכמה חנויות מוכרים אותם (אינדיקציה של כמה הם נפוצים בארץ)

פורסם

באיזה ובכמה חנויות מוכרים אותם (אינדיקציה של כמה הם נפוצים בארץ)

לפי מה שאני יודע, Pandas מתעסקים עם הפצת זכרונות Team Group.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני יודע, Pandas מתעסקים עם הפצת זכרונות Team Group.

או קיי, אני אבדוק אצלם...

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271_2233_2234 יש איתם בעיה, אין להם סטים של 2GB...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים