עבור לתוכן

מי ביקש שיחות חינם לבזק ולא קיבל?

Featured Replies

פורסם

כן זה בחינם, זה עובד, וזה מאוד שימושי.. לכל הספקנים.

פורסם

סליחה שאני כל כך ספקן, פשוט אם ממש אין קאטץ' וזה באמת חינם, זה בדיוק מה שאני צריך.

למה כשנרשמתי זה אומר לי שתעריפי השיחה הם 0.025$? זה לא אמור להיום חינם? בכלל, למי שיש את זה, אתה יכולים בבקשה להסביר לי איך זה עובד? וזה יהיה בחינם גם לשוודיה? :s05:

פורסם

אתה תראה שלמעלה יש לך כסף בחשבון. כל יוםז ה מוסיף לך קצת כסף וככה זה לא עולה לך כלום.

פורסם

תארו לכם ש'סלקום' היתה עושה מבצע לתמיד! ש: שיחות לבזק+HOT חינם ! (בלי הגבלת זמן)תשיחות לסלקום חינם [בלי הגבלת זמן] שיחות לכל העולם בפחות משקל (אני מדבר על כל העלום! לאצות הברית זה 0.25אג'...), אתם יכולים להתקשר גם מהטפלון של הבית וגם מהנייד

אני משתמש בשרות הזה רק שזה לא של סלקום!!זה של חברה בנלאומית "חדשה" (שנתיים) יותר מ15K בארץ ויותר ממיליארד בעולם....

איפה הבעיה?: השירות הזה פועל דרך VOIP ובגלל שחוץ משהום אין שום עיר בארץ שפועלת עם WI-MAX אז אי אפשר להשתמש בשרות הזה מכל מקום (אפשר במקומות שיש בהם WI-FI כגון: מקדונץ, ארומה, קניות גדולים....)

פורסם

אז מה טוב בזה? זה לא נייד בשיט. אתה לא יכול להתקשר מאיפה שבא לך.

פורסם

אני יכל אבל אבל אני צריך להתקשר לקן לחכות 5 שניות ואז אני מקבל קו...

אבל זה לא משנה כי אני משתמש בשירות הזה כי אני "מקבל אותו...."אין לי כח להסביר היום ....מחר...

פורסם

אני משתמש בשרות הזה רק שזה לא של סלקום!!זה של חברה בנלאומית "חדשה" (שנתיים) יותר מ15K בארץ ויותר ממיליארד בעולם....

איפה הבעיה?: השירות הזה פועל דרך VOIP ובגלל שחוץ משהום אין שום עיר בארץ שפועלת עם WI-MAX אז אי אפשר להשתמש בשרות הזה מכל מקום (אפשר במקומות שיש בהם WI-FI כגון: מקדונץ, ארומה, קניות גדולים....)

זה בסדר החארות מהמועצה פה ביטלו את זה כבר... העיקר לבנות מועדון נוער חדש (בצבע סגול!) שאף אחד לא בא אליו כי אין מה לעשות שם... (הבניין סגול!!!)*

*אני רציני! הבניין סגול!

אפילו קולנוע כבר אין בשוהם... חארות כולם... ומה כבר מבקשים מהם? לא רוצים להשקיע במשהו נורמלי? לא צריך אז לפחות תעשו אוטובוסים לתל אביב אנחנו נסתדר לבד... אבל אפילו את זה אין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים