פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים שלוםבניתי מקלט אינפרא אדום שקולט את הפקודות מהשלט לפי המדריך הזהיש לי קצת בעיות עם התוכנות, הם לא מזהות לי את השלט ונותנות שגיאות אבל ב WINLIRC הצלחתי ללמד אותו את הכפתורים, והוא זיהה אותם, ככה שאין ביעה במקלט, אבל התוכה עדיין נותנת שגיאה בהתחלה.גם לא בדיוק הבנתי איזה מהתוכנות צריך, מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים תוריד Uiceזאת התוכנה הכי טובה...גם אני בניתי לפי המדריך הזה יצא פ33ה!אתה צריך שזה יתחבר לסרבר של ה winlircואז אתה יוצר ברשימה שלט, לוחץ על איזשהו כפתור בשלט כדי שזה ירשום את השם שלוואז מתחיל ליצור כפתורים ופקודות אותו דבריש שם גם אפשרות לעשות תפריט כזה כמו בטלויזיות משהו נדיר
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים לכל העצלנים שם!!!!!!!!!!!!!!אפשר לקנות ערכה מוכנה של שלט ואינפרא (עינית) :smoke:בפלונטר!של פקארד בל! 8) 8)הנה לינק ישיר!http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/Products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&eqdivisiondatarq=%F9%EC%E8%A0%F8%E7%E5%F7%A0%E1%EE%E1%F6%F2&eqshelfdatarq=DV%20-%20FIREWIRED&cart=10375132371149705〈=heb&sortitems=1&show=0מצטער על האורך :-\ :-\
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים מחבר אבל זאת הביעה, אני לא מצליח עם ה WINLIRC, אני מכייל את הכפתורים אבל זה נותן לי שגיאה בסוף שהוא לא מליח לזהות את המקלט, למרות שבפועל הוא מזהה אותו כשאני מקיש על המקשים של השלט.וצריך להוריד דריוורים לשלט? אם כן מאיפה?תודה
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים מישהו יודע איפה אפשר למצוא את המקלט באיזור חיפה קריות ? כי בדקתי בחנות אלקטרוניקה ולא היה להם
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים הם שינו את האתר ושמו כתבה ענקית על זה הרבה יותר מסובכת עם מיליון חלקים!למישהו יש את הכתבה הישנה?
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים מחבר אם תחפש באתר של WINLIRC אתה תראה את המעגל והחומרים.אם מישהו יבנה את זה ותהייה לו בעיה כמו שלי והוא יצליח לפתור אותה, או שהוא יוכל לעזור, שיגיד לי, בבקשה, אני נואש....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.