פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים היי חברה אני מעוניין לברר האם יש מסך שיכול לשמש גם כטלוויזיה שיכול להתחבר ל YES/HOTומסוגל להתחבר גם למחשב עם יציאת TV-OUT או DVI ושיראה את המחשב בצורה ברורה שתאפשר עבודה יום יומיתכי כרגע בטלוויזיה שלי המחשב מראה סרטים טוב אבל הכתב לא מספיק ברור בשביל לעבוד איתו בצורה יום יומית.האם יש טלוויזיה/מסך כזה שיאפשר לי את שני הדברים בצורה ברורה לפחות כמו מסכי מחשב רגילים או שזה בלתי אפשרי?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר מסך LCD יאפשר לי לחבר אותו לממיר של YES?כל מסך LCDאו טלוויזית LCD?אפשר יותר פירוט?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר לא מצאתי דיונים רלוונטיים אפשר הכוונה יותר מדוייקת?האם כל טלוויזית LCD תציג לי מחשב בצורה טובה?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים בעיקרון כן....אבל זה תלוי במרחב ובשולחן עבודה שלך...אם אתה יושב די קרוב אז טלויזית LCD בסביבות ה27-32+- אינץ אמורים להספיק...
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר מסך LCD רגיל עם חיבורים שיאפשרו לי לחבר אליו YES או ממיר כלשהוא לא יעשה את העבודה?וטלוויזית LCD יותר קטנה עם 21-26 אינץ לא תספיק?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר יש לו יציאת SCARTאבל אני צריך גם לחבר אקס בוקס ככה שזה מתחבר רק עם Compsite
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.