פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים היי אני מצרף תמונה של SUPER PI של המחשב החדש ורציתי לדעת אם זה נראה בסדר? או שאני צריך להשיג תוצאה טובה יותר... בתמונה הוספתי גם צילום של CPU-Z ורציתי לדעת למה לא מסומן שהזכרונות הם בדואל צ'נל? יכול להיות שלא שמתי אותם בסלוטים הנכונים? [ תודה
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: לא הפעלת את הSUPER PI! אתה צריך ללחוץ על CALCU.....תבחר 1M ואז וOK ואז שזה ירשום לך משהו אז תשים תמונה זה אמואר להיות 20 ומשהו
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים ^^^^הוא הפעיל...הוא קיבל 26 שניות..תוצאה לא טובה..אבל זה ברור למה...שאתה מריץ את הבדיקה תסגור את כל התוכנות!!!! יש לך שמה איזה 15 תוכנות ברקע...LOL
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר אופס...חשבתי שמספיק הטבלה שמראה את כל התוצאות בכל מקרה הינה תוצאה ל1MB
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אם תקשיב לי..זה היה טוב....תסגור את כל התוכנות שברקע!!!!! זה יכול להוסיף לך 5-7 שניות בכיף!
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים הזכרונות לא הסולטים הנכונים עבוד לפי החוברת של הלוח הם לא עובדים כדואל צ'אנל
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר עשיתי שוב בדיקת PI וסגרתי את התוכנות ברקע וקיבלת אותה תוצעה 26.8 זה לא טוב?את הזכרונות חיברתי כמו שכתוב בחוברת על הסלוטים הכתומים A1+B1 וזה לא מראה לי דואל למה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.