עבור לתוכן

בעיה במסך MAG - להחליף לשדרג או לקנות אחר חדש?

Featured Replies

פורסם

מצטער על הכותרת הנוראית הזאת והקודמת אך בטח גם לכם אין רעיון לכותרת טובה יותר מזאת

קודם כדי להבין תקראו את ההודעה הזאת:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=23307

כפי שאתם רואים מסך קצת בעייתי. את המסך הנוכחי קניתי דרך היבואן ישירות דרך אופציית השידרוג שהם הציעו לי על המסך המקולקל שאותו קניתי בחנות קטנה ששמה אינה רלוונטי כרגע. את המסך כפי שהזכרתי נתתי לתיקון ולא נמצא לו בעיה אך הציעו לי או להחליף לאותו מסך או לשדרג (אם ככה זה נקרא) למסך 19" BENQ שטוח ללא הוספת תשלום או בתשלום מזערי (לא הגעתי איתם לעומק הענין). עוד לא ממש החלטתי אך הובהר לי שאם ברצוני בכך אני יכול לקבל את רוב הכסף חזרה בטענה שהמסך אינו סימטרי ובעל בעיות צבעים ואז אוכל לקנות מסך חדש אחר. השאלה היא מה בדעתכם עליי לעשות, לנסות להחליף שוב את המסך באותו מסך, לשדרג ל BENQ שלפי המחירונים אמור להיות זול יותר אך לא להנות ממחירו הנמוך יותר, או לקחת את הכסף ולהסתלק כל עוד רוחי בי ולקנות מסך איכותי אחר (והשאלה גם איזה?)

תעזרו לי לפני שיצאו לי העינים!! (או במילים אחרות: מחכה לתשובתכם בכיליון עינים)

פורסם

לקחת ולקנות את הBENQ במקום אחר.

פורסם
  • מחבר

לקחת ולקנות את הBENQ במקום אחר.

מה? למה?

הם לא אמרו שהם יחזירו לי את כל הכסף במקרה ואבקש שיחזירו לי את הכסף. מה גם שהם היבואנים גם של BENQ אז מה יהיה כבר ההבדל?

איך בכלל המסכים שלהם? יש למישהו ניסיון איתם?

פורסם

קראתי פעם סקירה על המסכים ה19 אינץ' של MAG, שהדגמים אילו רגישים בצורה מפחידה לרמקולים(למגנטים שלהם), עד כדי כך שצריך להרחיק את הרמקולים איזה 2-4 מטר מהמסך :o

פורסם

מתי נקנה המאג?

פורסם
  • מחבר

לפני חודשים שלושה לערך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים