עבור לתוכן

כרטיס מסך 1000-1500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

לפני איזה חודש קניתי 7600gt ל agp, ומאוד התאכזבתי ממנו, לא משנה מה עשיתי הביצועים שלו תמיד היו חלשים, אז החלטתי לשים אותו במחשב של אחי ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E.

אז מה שאני רוצה זה פשוט כרטיס מסך חזק למשחקים כבדים, הכי משתלם בטווח המחירים 1000-1500 ש"ח.

תודה.

פורסם

אם 7600GT לא הספיק לך, שום כרטיס בתקציב הזה לא יספיק לך (או לפחות ממש לא יהיה משתלם לקניה).

איזה מערכת יש לך? (תכתוב כאן את המפרט).

פורסם
  • מחבר

x1900gt אני חושב יספיק.

וכרגע אני בונה מפרט חדש, מה שאני משאיר מהמפרט שיש לי עכשיו זה את הספק enermax 535W.

אני קונה לוח אם ביחד עם קונרו וזיכרון של ג'יגה ddr2 667.

פורסם

X1950PRO..

פורסם

ההבדל בין 7600GT לבן ה X1900GT ממש לא גדול. אם התבאסת מ 7600GT אז תתבאס גם מ X1900GT (אבל מה לעשות...).

דווקא חשבתי שהמערכת הקודמת שלך היוותה צווואר בקבוק לכרטיס המסך, מהי המערכת הקודמת שלך?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקרוא לה הנוכחית.

pentium 4 2.66ghz

asus p4s8x

AGP 7600GT

1.75gb RAM 300mhz

דיסק קשיח עם 57gb.

פורסם

מוזר

המחשב הנוכחי שלך דווקא בסדר גמור

יכול להיות שהרצת משחקים על הגדרות יותר מדי גבוהות?

פורסם

ל PCI-E? אחי אין יותר טוב בתקציב הזה מGE FORCE 7900GS, הכרטיס הזה עולה משהו כמו 1300 שקל ושווה אפילו יותר מזה, מה גם שיש לו פוטנציאל אוברקלוק עצום...

לAGP אני כבר לא יודע, אבל בכל מקרה שווה לעבור לPCIE 16

פורסם
  • מחבר

מוזר

המחשב הנוכחי שלך דווקא בסדר גמור

יכול להיות שהרצת משחקים על הגדרות יותר מדי גבוהות?

בכלל לא, אני תמיד משחק על ההגדרות האופטימליות.

ב aquamark אני מקבל רק 40 fps עם הכרטיס הזה... ובמשחקים תמיד יש קרטועים וה fps צונח.

פורסם

ל PCI-E? אחי אין יותר טוב בתקציב הזה מGE FORCE 7900GS, הכרטיס הזה עולה משהו כמו 1300 שקל ושווה אפילו יותר מזה, מה גם שיש לו פוטנציאל אוברקלוק עצום...

לAGP אני כבר לא יודע, אבל בכל מקרה שווה לעבור לPCIE 16

1300? 1100 התכוונת (ב IQPC עולה 1112)

פורסם

1300? 1100 התכוונת (ב IQPC עולה 1112)

צודק, עדכנתי את עצמי, וואלה לא ידעתי הוא כזה זול... עוד סיבה לקנות אחד !

בכל מקרה, תראה פה את התוצאות של האוברקלוק שעשית לLEADTEK GE FORCE 7900GS, זה ישכנע עד הסוף שהוא סבבה כרטיס

פורסם

במידה ותרצה לעבור לכרטיסי הדור החדש D3D10 עדיף שתקנה את ה7900GS (שכדרך אגב כרטיס מצוין) ואת שאר הכסף תחסוך לך...

במידה וקנית כרטיס מסך זמני לא לשיקולך בשנה שנתיים הקרובות הX1950P יעשה עבודה נאמנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים