פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים המחשב שלי נדלק ונכבה כעבור מספר שניות.בדקתי את כל המאווררים והם דווקא עובדים בזמן שהמחשב נדלק,הזזתי את כרטיס הזכרון לסלוט שונה וניסיתי לבדוק אם זה זה אבל זה לא נראה לי.למישהו יש הצעה מה זה יכול להיות?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים תבדוק את הספק כח זה גם יכול להיות בעיה במעבד שים לב עם אתה מקבל הודעות שגיעה בעליית המחשב
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אני גם באותה בעיה המחשב עושה שכאילו הוא נכבה אבל מתחיל לפעול יש לי מפרט כזה E6600 לוח אם P5W DH וספק של אינמרקס 500W איזה מפרט יש לך אולי יש קשר
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים spinchicken נסה לבדוק עם ספק כוח אחרjackdaniels תבדוק כי חיברת את כול חיבורי החשמל ללוח, אם זה עדיין לא עוזר תנסה עם ספק אחר לשלול בעייה של ספק
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר תודה לכולם, הבעיה אצלי היתה בעיה של הספק (למרות שהמאוורר פעל). הדבר המוזר הוא שלא רק לי היתה בעיה כזו, להרבה אנשים מהאזור שלי קרו תקלות דומות לאחרונה, ולאלה עם UPS לא קרה שום דבר. דיברתי עם אנשים והשמועה אומרת שהיו ספייקים ברשת החשמלאיך אני בדיוק תובע את חברת החשמל לדין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.