עבור לתוכן

תקלה במחשב חדש המחשב מבצע RESET באופן עצמאי כל מספר שעות

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזה בעיה במאמץ...

אולי ספק, ואולי בעיה של יציבות אחד החלקים האחרים....

תנסה להריץ תוכנות מאמץ על חלקים נפרדים של המערכת ולראות מתי היא קורסת מהר יותר...

פורסם

מסכים כחולים אתה מקבל? או קבלת?

לוח,זכרונות,או הארדיסק..

תשאיר את המחשב דלוק במשך 10 שעות במצב בטוח.

תראה אם המחשב עדין מרסט כדי לשלול בעיות תוכנה.

זכרונות לא בודקים עם MEMTEST, יש תוכנה שנקראת RST. אין מאיפה להוריד אותה, אני יכול להביא לך אותה אבל קודם צריך לשלול אפשרויות.

אבל בכל אופן אם אתה לא מקבל מסכים כחולים האופציה הכי קרובה היא הלוח.. תשתמש ב USB? barcket ם 4 לדים לבדיקה. לפי החיווי של הנורות אפשר יותר להתקרב לבעיה.

בכל אופן המטרה היא לשלול אפשרויות,יש לך חלקים לבדוק איתם? לוח, כרטיס מסך דיסק קשיח או ספק אחר לבדוק איתם?

פורסם

אני לא מבין למה אתה צריך לעבור את כל הטירחה הזאת?. הרי המחשב חדש לחלוטין מה אתה אמור לבדוק תקלות לאחר קבלת מחשב חדש???. ממש לא מבין למה לך להסתבך? ולעשות את העבודה שלא אתה אמור לעשות. בסוף תהיה תקלה נוספת והם יאשימו אותך. בכלל לא מבין את כל אלא שמציעים לך עיצות. לך לחנות ותעשה מה שהכי נכון לעשות. אוי למי שקונה מחשב חדש ולא דורש את מה שמגיע לו, עד לאיפה הגענו.

ושאלה ל oooz. זכרונות לא בודקים עם MEMTEST? אז אולי בטובך תחדש לי. ואולי תוסיף אינפורמציה בקשר לתוכנה RST אודה לך מאוד...

פורסם

אני חייב להגיד שזה אימרה מוזרה להגיד ולבטל את התוכנה MEMTEST במחי יד ....לא מובן לי מהיכן אתה מביא את הנתונים האלה אני מצטרף ל

duk4u

פורסם

oooz התוכנה Memtest ו S&M הם התוכנות המובילות כיום לבדיקת הזיכרונות ויציבות המערכת

פורסם

אני אומר הכי בטוח לקנות לוח של asus ואם אתה לא מצליח לפתור את הבעיה תחליף לוח

פורסם

גם אני הייתי בטוח לגבי הMEMTEST,עד שנתקלי מספר פעמים בתקלות של בעיות זכרון שMEMTEST לא מצאה.

זכרונות במקור חייבים לבדוק עד כלים חומרתיים ולא תוכנתיים, התוכנה הכי קרובה לבדיקה חומרתית ואני מתכוון לבדיקה שמתבצעת עם מכשיר בדיקה חיצוני, היא הRST של

Ultra-X

שהם החברה המובילה בכל מה שקשור לבדיקות חומרה : http://www.uxd.com/

קרה לי רק מקרה אחד של בדיקה שMEMTEST מצאה את הבעיה והRST לא, אבל על כל מקרה כזה יש 100 הפוכים שהRST מוצאת וMEMTEST לא.

בכל אופן, יש גם הבדלים בשימוש,MEMTEST עצמאית לגמרי ביחס לRST שדורשת הגדרה ספציפית יותר של המערכת והזכרונות,אבל זה מה שנותן בדיקה בהרבה יותר מקיפה.

S&M לדעתי היא תוכנה שבכלל לא אפשרית,קשה היום להריץ תוכנה אחת שתבדוק את היציבות של המערכת,רק הרצה של מספר בדיקות ייתנו מידע נכון או קרוב לנכון, היא נכון זה פשוט להחליף חלקים ופשוט לשלול אפשריות,או להשתמש בכלים של UX שעולים הרבה כסף :)

בכל אופן,אני גם בדעה של לתת ל KSP לשבור את הראש,אבל לא כולם כאלו ויש כאלו שיעדיפו לבדוק לבד,לך תדע מה הטכנאים שם עושים...

שיגרמו לך לסתם ריצות וטרטורים,למרות שבאופן עקרנוי אתה צודק ב100% אבל העולם לא עובד על צדק,אז גם אנחנו לא :) בהצלחה בכל אופן

פורסם

קודם כול S&M מריצה כמה סוגים של בדיקות והיא אף פעם לא איכזבה אותי,שהייתי ב OC היא ישר זיהתה כי יש כשל בחומרה(במקרה ההוא זה היה המעבד)

פורסם

גם אותי לא.. אבל היא לא תוכנה לדיאגנוסטיקה,לפחות לא בשבילי, אני מעדיף תוצאות יותר מדויקות בבדיקות שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים