פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים תקלה מעצבנת במחשב חדש בן שבוע תקלות לאחר התקנת מחשב :המחשב מרסט את עצמו כל כמה שעות 6-7 בממוצעלאחר שזה קרה לי מספר פעמים לקחתי את המחשב לחנות ממנה קניתי (KSP) אולם המחשב הוחזר אלי ללא שום תיקון בטענה שהכל תקין.התחושה שלי שונה. החלטתי להתקין שוב מחדש, פירמוט והתקנת מערכת הפעלה לא התעצלתי דרייברים מעודכנים וכו' שמח הכל נראה יופי ואז לאחר כ 7 שעות עבודה על המחשב הפתעה RESET שוב וזה לאחר התקנה מחדש.ביטלתי את הכרטיס קול אחשבתי אולי מתנגש אבל לא זה לא זה כי בעודי כותב לכם הודעה המחשב עושה לעצמו מנוחה ומרסט את עצמו שוב פעם טוב אני יבטל את הכרטיס מסך ויעבוד על הכרטיס מסך מהלוח אם אני יודע שזה קצת ארוך תעזרו לי בבקשה קצת התיאשתי אופירמפרט המחשב :לוח אם ABIT NF-95מעבד AMD 3200+זכרון 2X512 קינגסטוןדיסק קשיח היטצי 160 גיגה sata2 כרטיס מסך ati X550 256 mbצורב NEC
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים כך זה יכול להיות מספר דברים,זכרונות, טמפרטורה, לוח אם בעייתיזכרונות תבדוק ע"י memtestטמפרטורה ע"י everestלוח אם ע"י הסתכלות פיסית על הלוח ולראות אם יש אולי איזה כבל מנופח
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר תודה רבה לך העניין הוא מעבר לזה שאני בטוח שהבעיה היא בחומרה זאת העובדה שבחנות לא מקבלים את זה אני לא מתכוון לוותר להם בנושא בכל מקרה אני עכשיו בודק גם את נושא התוכנה שהצעת לי memtest כבר עשיתי נמצא תקין
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים לא ציינת אם 50-53 מעלות זה במאמץ או בסטוק. על כל פנים אם זה בסטוק זה קצת גבוה. בכלל מציע לך לא לשבור את הראש גש לחנות ותבקש שיפתרו לך את הבעייה. ואם יתעקשו תתבע את כספך חזרה.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר צודק בסטוק ולא במאמץ בכל אופן מחר לחנות ולא ירצו לטפל אז שיחזירו את הכסף ונגמר שוב הרבה תודה
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים קודם כול תשנה את הכותרת לפי חוקי הפורום, לכותרת אינפורמטיבית שתכלול בתמציתיות את נושא הדיון
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר אני לא מבין הרצתה MEMTEST ? למספר שעות ? ולא קיבלתה נפילה ...אכן כן 5 שעות רצה הבדיקה אבל זוהתה פעם אחת בעיה בקונטורולר של הדיסק וכמו כן מסכים כחולים וגם מצביע על כך שה-CPU בזמן ללא מאמץ עומד על 50-53 מעלות הכותרת שונתה סליחה ושוב תודה לכם מקווה שלא יעשו בעיות ולא אצטרך להגיע למצב של תביעה סתם מיותר וטיפשי
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים איזה ספק כוח יש לך במחשב(לא ציינת)כמו כן לא ציינת האם המחשב עושה Reset בזמן מאמץ(הפעלת משחק/תוכנה כבדה), תעלה לפה את קבצי ה Minidump אשר נמצאים בתייקיהWindows\Minidump תעלה 2-3 קבצים אחרונים.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר ספק כח 400 W דגם ממש לא יודע המחשב עושה reset עם זה באינטרנט או בפוטושופ בעיקר לא משחק עליו כרגע בכלל מקווה שזה יוכל לעזור תודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExFreePoolWithTag+2a0 )הקובץ הבעייתי:ntkrnlpa.exe לאחר חיפוש בגוגל, הגעתי לעמוד הזה:http://vil.nai.com/vil/content/v_100793.htmעכשיו אני לא יודע, יכול להיות שהבעיה היא פשוט וירוס בשם W32/Petch.worm!irc....הרצת אנטיוירוס?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExFreePoolWithTag+2a0 )הקובץ הבעייתי:ntkrnlpa.exe לאחר חיפוש בגוגל, הגעתי לעמוד הזה:http://vil.nai.com/vil/content/v_100793.htmעכשיו אני לא יודע, יכול להיות שהבעיה היא פשוט וירוס בשם W32/Petch.worm!irc....הרצת אנטיוירוס?ממש לא, המחשב נבדק על ידי מספר תוכנות ואין לא וריוס ולא תולעת ולא כלום זה לא הכיוון תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.