פורסם 2006 באוקטובר 2018 שנים רציתי לדעת אם אני קונה סליבינג למארז... זה באמת יעזור לי עם כל החוטים? כי יש לי ממש ממש הרבה חוטים בתוך המארז (3 מאוורררים, 2 קתודות וכל הדברים הבסיסיים..) ועוד משהו... רציתי לשאול אם אני שם מדבקה כזאת למארז שקונים היא תזרח מאור האולטרות גם אם אין חלון? (אני רוצה לשים על גג המארז..) ואם חייבים חלון כדי שתזרח, זה אפשרי לחתוך חלון קטן בגג המארז??? (אין לי שמץ של מושג איזה מארז יש לי, אבל העליתי תמונות) תודה לעוזרים!!!
פורסם 2006 באוקטובר 2118 שנים מעבר לעזרה בקירור ערכות סליבינג הם בעיקר לUV וליופי...(ככה שאם יש לך קטודות זה יהיה נחמד)..ואם אין לך חלון אז המדבקה לא תזהר... :-X
פורסם 2006 באוקטובר 2118 שנים מחבר אוקיי תודה על העזרה עם הסליבינג..אבל בקשר למדבקה..איך אני יודע אם אני יכול לעשות חור בגג המארז בלי שזה יפגע במשהו???
פורסם 2006 באוקטובר 2118 שנים אוקיי תודה על העזרה עם הסליבינג..אבל בקשר למדבקה..איך אני יודע אם אני יכול לעשות חור בגג המארז בלי שזה יפגע במשהו???אם תעשה באמצע בין הספק לסידירום לא יפגע בכלום אם תרצה על הכל תבדוק שהעובי טוב (אצלי אני לא יכול יש אולי מילימטר בין הספק לגג..)
פורסם 2006 באוקטובר 2218 שנים המטרה המקורית של הסליבינג הייתה לשמור על סדר במחשב ולסייע לסירקולציה טובה יותר של אוויר וכך להוריד את טמפ' המארז ובהתאם כל הרכיבים בתוכו.זאת הייתה א-ח-ת הסיבות שלשמה קניתי את הסליביניג שלי.עם הוספת קטודות UV וקניית סליבינג UV REACTIVE אתה יכול להשיג תוצאות ממש יפות (אם יש לך חלון, אם לא, קנה סליביניג שחור פשוט)...לפני הסלבה מומלץ לקרוא מדריך או שניים, ככה שאפילו אם אין לך כלים מתאימים, עדיין תוכל להסליב את רוב (או כל) החוטים.שים לב, יש חיבורים מסויימים שאי-אפשר לפרק, כמו כמה חיבורי SATA... (בשביל זה היתי צריך את חבר שלי שיודע להלחים יותר טוב ממני)אם אתה רוצה עזרה או עצות, דבר איתי בפרטי.
פורסם 2006 באוקטובר 2218 שנים מחבר אוקייי תודה על ההסבר..אבל עדיין לא ענו לי על השאלה עם המדבקה?אם אני צריך חלון..אז איזה גודל של חלון המדבקה מצריכה?ומה הוא גודל המדבקה??
פורסם 2006 באוקטובר 2218 שנים אם אין לך חלון, האור של מנורות הUV לא יגיע למדבקה (זה כמו לכסות מנורה)...אולי תפתח חלון בדלת? יהיה לך עכשיו פרוייקט מגניב! תעשה ושלח תמונות!
פורסם 2006 באוקטובר 2218 שנים מחבר יש לי חלון בדלתת!!!אבל הוא לא ממש גדול ויש בו מאוורר עם אולטרה שתופס מקום אז לא נשאר מקום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.