פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים שלום חברה, אני ממש ממש נוב בנושא ומקווה לעזרה רבה ממכם. *** זה יהיה האובר קלוק הראשון שלי אז אם תוכלו ללמד אותי איך עושים נכון וכו' אודה לכם מאוד. אז יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia GeForce4 MX 440 הנה המפרט שלו: *** Device Type Graphics adapter Enclosure Type Plug-in card Interface Type AGP 8x Compatibility PC Top of PageProcessor / Memory Graphics Processor / Vendor NVIDIA GeForce4 MX 440 Video Memory Installed 64 MB / 64 MB (max) Memory Clock Speed 500 MHz Top of PageVideo Output Max Resolution (external) 2048 x 1536 / 60 Hz Colours Max Resolution (external) 32-bit colour Supported Display Graphics API Supported OpenGL, DirectX TV Interface TV out Analogue Video Format S-Video, composite video *** יש לי עליו גוף קירור [heatsink] ועליו מאוורר 5ס"מ של evercool סוג ball bearing . ---- הייתי רוצה לבקש אם תוכלו להתחיל איתי מ-0. .. אז כמו שהבנתי מהמדריך, ההכנות: קירור - בעיקרון יש לי. מידע על הכרטיס - יש [למעלה]. תוכנות - יש [ במדור הורדות באתר] --- אז השאלה שלי היא איך עכשיו להתחיל? במה? תודה מראש.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אחלה כרטיס לOverclock ראשון. תחליף את הקירור לHeatsink מבוסס (בדומה לקירור Northbridge) + מאוורר מבוסס (מאוורר Intake קטן המיועד לP3/P2) וחלקי Heatsink לקירור הזכרונות (משני הצדדים). תוריד Riva Tuner, משם תתחיל להעלות את התדר בקפיצות של 5MHz-10MHz. ברגע שתראה שניצלת את המקס', מומלץ לנסות מודפיקציות פיזיות. ככה לומדים.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר אממ OK תודה -- יש לי כמה שאלות לפני אשמח אם תענה: 1. איך אני יודע מה המקסימום? 2. כל כמה זמן אני צריך להעלות את התדירות? 3. איפה קונים heatsink לזיכרון כי לי יש רק למעבד ? תודה
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אממ OK תודה -- יש לי כמה שאלות לפני אשמח אם תענה: 1. איך אני יודע מה המקסימום? 2. כל כמה זמן אני צריך להעלות את התדירות? 3. איפה קונים heatsink לזיכרון כי לי יש רק למעבד ? תודה 1. סביבות ה10MHz מתחת לנקודה שאתה מקבל Artifacts. 2. מספר שניות לאחר שהעלת (צריך לתת לזה לרוץ כמה שניות, ולראות שאין בעיות.). 3. פשוט תשתמש בחתיכות מHeatsink גדול יותר.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים OK תודה רבה עמרי ובקשר ל 3: D אז לחתוך heatsink:D? כן, אולי ישנים אשר היו מיועדים לP2/P3. או בכלל כאלו המיועדים לNorthbridge.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר OK אממ עכשיו בעייה אחרתשמתי לב שאין לי שם חורים לחיבור,אילו דרכים יש לחבר heatsink?יש קליפסים מסויימים או איך?תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים OK אממ עכשיו בעייה אחרתשמתי לב שאין לי שם חורים לחיבור,אילו דרכים יש לחבר heatsink?יש קליפסים מסויימים או איך?תודה.דבק תרמי.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים יש לי arctic silver 5 אתה מתכוון לזה? או שיש באמת דבק? גם לAS5, יש שתי גרסאות. הראשונה משחה, והשניה דבק.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר Arctic Silver 5 - High density - Polysinthetic Silver - Thermal compound זה הכל מה שרשום זה גריז נכון לא דבק?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר מישהו מוכן בבקשה לעזור?מה שרשמתי למעלה, זה משמש גם כדבק? או שאי אפשר להדביק איתו גופי קירור?תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אתה רוצה לדעת איך לבצע OC או איך להרכיב קירור חדש?בשביל לבצע OC לא צריך heatsink חדש!
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר אני רוצה לבצע ocאיפה אני אמור לקנות heatsinks חדשיםגם לזיכרון שבכרטיס וגם למעבד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.