עבור לתוכן

האם יש עוד חברות כמו Nvidia או ATI ??

Featured Replies

פורסם

XGI, SIS , NVIDIA, ATI, INTEL, SILICON GRAPHICS, CREY

ויכול להיות שיש עוד כמה ששכחתי, בתחום הפרטי אינטל מחזיקה נתח שוק עצום שלא אנוידיה ולא איטיאי מתקרבים אליו, ככה שהיא נחשבת לחברה הגדולה ביותר של כרטיסים גראפיים.

פורסם

סתם נתון מעניין: בשנת 2004 (אם אני לא טועה) אינטל מכרה יותר GPU מאשר NVIDIA או ATI והייתה המובילה מבחינת מספר מכירות

גם ב-2005 ו2006 הם מובילים. הכרטיסים שלהם נמצאים ON BOARD של ההההמון לוחות אם שנמכרים במגזר העיסקי

פורסם

מישהו יכול להסביר פעם אחת ולתמיד WTF IS האיגאה פיסקס האלא !!!!?!?!?!?!?

אני כל הזמן שומע על זה ולא מבין, כאילו מה, זה בא במקום כ.מ, ביחד איתו למה זה ???

זה כרטיס אחר שמיועד לסוג מסויים של מידע גרפי, ואמור להקל על הכרטיס מסך (פרקטית הוא לא ממש עוזר). אבל מה הקשר עכשיו לכתבה?

ובהקשר... VIA מייצרת את chrome ממה שזכור לי.

פורסם

אני כל הזמן שומע על זה ולא מבין, כאילו מה, זה בא במקום כ.מ, ביחד איתו למה זה ???

המטרה של כרטיס הPhysX (הדגם הקיים משתמש בממשק PCI, אך היתה הכרזה לדגם משופר המשתמש בPCI-Express x1.) היא לא לשפר ביצועים, אלא לאפשר ביצועים פיזיקליים שמעבד סטנדרטי לא יכול לעבד.

פורסם

nVIDIA

ATi

S3

Matrox

3DLabs

Intel

וכו'.

3Dlabs נסגרה Creative סגרה את החטיבה הזאת.

פורסם

ו-XGI נרכשה ע"י ATI די מזמן

פורסם

המטרה שלהם זה לתת אפקטים פיזיקלים משופרים עם FPS טוב.

רק שבינתיים הם לא מרשימים....

פורסם

תוספת הפיסיקה רק מכבידה על המשחק כי ישנם כמה גורמים שנוספים כמו מעוף חלקיקים ביקבות פיצוץ וכדומה

זה לא מקל כלל וכלל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים