פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים כדוגמת הArctic Silver למינהם או הננוטרם ?אם כן , איך אני אמור להוציא את ההיט-סינק והמאוורר מהמעבד לאחר ההדבקה ?(פנטיום 3)
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים יש שיטה של להכניס למקיפא ולאז זה אמור לצאת בקלות....בדרך כלל דבק טרמי זה בשביל להדביק את הגופי קירור על הזכרונות,לכן לא צריך להוציא
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים האם דבק מדביק... לא... : סתם, מדביק גם מדביק, איך להוציא, להכניס למקפיא, אם אתה רוצה פירוט תשאל, אני ממהר, בעיקרון יש קליפסים ככה שאתה לא צריך דבק טרמי אלא גריז טרמי שבסך הכל מעביר חום בצורה טובה. דבר נוסף, ארקטיק סילבר לא מדביק, הוא גריז arctic adhaicve מדביק!
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים מחבר אוקיי , אז מה לקנות לVolcano 7 Plus שאני מתכנן ?גריז , דבק , ארקטיק , ננוטרם ......
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים אוקיי , אז מה לקנות לVolcano 7 Plus שאני מתכנן ?גריז , דבק , ארקטיק , ננוטרם ......לאיזה מעבד?
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים תקנה גריז טרמי של ננוטורם או ארקטיק סילבר 3. למרות שלפי דעתי גם המשחה שבאה עם הוולקנו תספיק
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים מה?!אני היחידי שרואה שהוא מבלבל בשר עם חלב?כדוגמת הArctic Silver למינהם או הננוטרם ?אם כן , איך אני אמור להוציא את ההיט-סינק והמאוורר מהמעבד לאחר ההדבקה ?(פנטיום 3)אתה מדבר על חומר טרמי, דבק טרמי זה משהו שונה לגמרי.בחיים אתה לא אמור להדביק את המאוורר להיטסינק או את ההיטסינק למעבד, זה אסור.דבק טרמי כמובן שמדביק, אבל הוא בא בשביל להדביק גופי קירור לליבה של הכרטיס מסך למשל.
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים אכן משתמש יקר אתה מבולבל קלות !בין המעבד לגוף הקירור אין שום דבר ! יש חומר טרמי (גריז טרמי) .דבק טרמי משמש להדבקת גוף קירור לרכיב שאין עליו הכנה לגוף קירור (זכרונות למשל).
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר תודה רבה .... ד"א , אפשר לקבל שמות מדוייקים של גריז טרמי - חברה+דגם ? כמה זה אמור לעלות ?
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים דווקא באיזה מחשב של קומפאק אחד הגוף קירור היה מודבק לסינק......לקח לי בעך חצי שעה עם סכין להפריד בינו לסינק......
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים ננוטורם בלו=30 ש"חארקטיק סילבר 3=60 ש"ח הם מציגים בצועים טובים ולפי דעתי ההפרש מחיר לא מצדיק את עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.