עבור לתוכן

מסך מעצבן!!!

Featured Replies

פורסם

לפני כחודשיים קניתי מסך חדש לחלוטין של חברת MAG כתוספת למסך MAG ה - 17 אינץ טריניטרון הישן הזכור לטובה בתקווה שגם המסך הזה ימשיך את המסורת והביצועים הטובים של המסך הקודם. בהתחלה קניתי מסך 17" מדגם 786PF שטוח לו הייתה בעיית הדלקה וכיבוי ומייד מימשתי את האחריות והחלפתי אט ליתר דיוק שידרגתי את המסך למסך אחר מדגם 996PF שטוח אף הוא רק בגודל של 19". המסך שעשה בהיות כבר ביום הראשון עם בעיות הכיוון הנוראות שלו שגם כיום כעבור חודשיים אינו מכוון היטב גם לאחר הרבה נסיונות (גם של הטכנאים אצל היבואן) סובל מבעיות כגון אי דיוק בצבעים וצבעים מרוחים שבמסך גדול כזה לא אמורים להופיע וריצודים מעצבניים. דבר נוסף ששמתי לב הוא שהמסך מעייף את העיינים בצורה מאוד בולטת, מה שהמסך הישן שלי לא היה גורם לו בכלל (ואני עדיין משתמש בו ואני שם לב להבדל). ניסתי להחזיר את המסך לתיקון אך הם לא מצאו אף תקלה והחזירו לי את המסך חזרה כשהיה, כנראה שהסידרה של המסך לא טובה ולא משהו במסך עצמו...

רציתי לדעת עם גם אתם נתקלתם בבעיה במסך הזה ואם הייתם יכולים להמליץ לי על מסך אחר שהוא גם 19" אינץ עדיף שטוח וזול שלא עושה את הבעיות האלה ושקל יותר לכוון אותו, נמאס לי כבר מהמסך הזה.

פורסם

מאיפה קנית ? ותשנה כותרת

פורסם

כותרת מעצבנת!!! :)

כשתוכל לשנות את הכותרת לכותרת ענינית תפנה אלי לפרטי!

פורסם

:nono:

מטעות אחת עברת לנוספת, והפעם, בשני אינצ'ים יותר.

ה PF Series של מאג היא פשוט זוועתית, מסכי Value למשרד ולא יותר מכך, תחליף A.S.A.P.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים