עבור לתוכן

מתלבט בין שני מסכים ..

Featured Replies

פורסם

- Viewsonic VP930

- LG L204WT 20

על מה אתם הייתתם הולכים ?

פורסם

מה השימושים שלך במחשב?

פורסם

כדאי לך ללכת על מסך רחב - החוויה הרבה יותר טובה

פורסם

LG L204WT 20 יותר טוב מימנו על הנייר! וגם רחב. :P

המסך הריאשון שהבאת הוא היה רלוונטי ליפני חצי שנה אם אני לא טועה כש8MS היה השיא אבל היום הLG יותר מעודכן מימנו בפרמטרים!

בהצלחה בקניה. :)

פורסם

איכות התמונה של ה-VP930 בבירור עולה על זו של ה-L204WT. השאלה היא אם הוא זקוק למסך רחב.

פורסם

איכות התמונה של ה-VP930 בבירור עולה על זו של ה-L204WT. השאלה היא אם הוא זקוק למסך רחב.

מסתומרת עולה הרי הוא 1000:1 והLG 2000:1

מאיפה הבאתה שהVP930 יותר טוב באיכות תמונה יש איזה ביקורת או משהו שהוא מישתווה לLG?

פורסם

ל-930VP יש ניגודיות סטטית של 1:1000 לLG דינאמית.

פורסם

מזה אומר בידיוק אם תוכל להסביר לי בבקשה מה ההבדלים בין סטטי לדינאמי?

פורסם

ניגודיות סטטית מדברת על תנאי תאורה קבועים, בזמן שניגודיות דינמית לוקחת בחשבון גם תנאי תאורה משתנים. זו עוד דרך של היצרן לשפר את הנתונים בלי לשפר את המסך.

סך הכל התמונה של ה-VP930 הרבה יותר טובה, וזה לא רק עניין של ניגודיות. זה מחזיר אותנו לשאלה אם הוא זקוק למסך רחב.

פורסם
  • מחבר

הממ זקוק...?! אני יודע שמסך רחב די אידיאלי לצרכים שלי שהם בעיקר משחקים וסרטים,

אך הדילמה היא כי כאמור ה - VP930 עולה על ה - LG באיכות תמונה ..

:s05:

פורסם

טוב קראתי באיזה מאמר על הסטטי ודינאמי ...

תיקרא זה יעזור לך מאוד...

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&thold=-1&mode=flat&order=0&sid=567

בכל מיקרה טכנולוגית דינאמית היא יותר חדשה ויותר חכמה ולדעתי היא גם יותר טובה(תלוי כמה הפרש מיספרי יש בין סטטי לדינאמי) אם תצגות התמונה של הLG היה ניגודיות יותר מ2000 הוא היה יותר טוב מהVP930 בכל מצב זה לא כל כך משנה.

לך על הLG לא תיצטער!

פורסם

משחקים וסרטים נראים הרבה יותר טוב על מסך רחב, וזה כנראה יהיה יותר מורגש מאשר איכות התמונה.

אם אתה רוצה להנות משני העולמות, יש את ה-Dell 2007WFP ב-2800 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים