עבור לתוכן

סרטים על מסך רחב (לא מה שאתם חושבים)

Featured Replies

פורסם

התחדשתי במסך רחב מעולה. הפעלתי סרט דרך WMP CLASSIC ואני עדיין רואה את השוליים השחורים העבים, בדיוק כמו במסך 4:3. הבנתי שזה לא צריך להיות במסך רחב. (רק טיפה כי זה 16:10) האם ככה זה אמור להיות או שצריך לשחק עם ההגדרות של הנגן? אם זה הגדרות, איפה אני משנה אותן?

פורסם

אם הסרט בפורמט 4:3 אז יהיו לך שולים במסך רחב.

אם הסרט בפורמט 16:9 גם יהיו לך שוליים במסך שלך (כי יש לך מסך עם יחס של 16:10), אבל קטנים יותר משולים בסרט 4:3.

פורסם
  • מחבר

ניגנתי סרטים DVD-RIP. אני מאמין שהם ביחס 16:9. חלקם אפילו תומכים ב-5.1. איך אני יכול לברר אם סרט הוא 4:3 או 16:9?

פורסם

יחס לא מציין איכות, פשוט זה היחס בין האורך לרוחב של התמונה בסרט.

יחס של 16:9 הוא סרט רחב, יחס של 4:3 הוא סרט סטנדרטי (יחס של טלוויזיה או מסך מחשב רגיל).

5.1 זה תמיכה ב Surround, זה ממש לא קשור לזה.

בכל מקרה אני לא חושב שיש לך בעיה כלשהי.

פורסם

אחי לי יש מסך רחב גם DELL 2407WFP אחלה מסך שבעולם :)

כשאתה רואה סרט אז יש לך שחורים בצדדים לזה אתה מתכוון?

פורסם

תתקין BSPLAYER והכל יסתדר לך שם גם אפשר לשנות תתקסטורה של הסרט למסך שלך.

Media Player Classic לא נחשב נגן סרטים מעולה ומיקצועי אולי נגן סירטונים וקליפים כן אבל סרטים ממש לא.

פורסם

במדיה הפלייר הרגיל גם אפשר לסדר איך יראה הסרט

פורסם

דרך אגב פותח התרד איזה מסך יש לך?

פורסם

מה זה משנה איזה נגן יש לו :-\

אם יש לו "פסים" שחורים מצדי המסך, זה אומר שהפורמט של הסרט לא תואם למסך, זאת לא בעיה או משהו.

אם אתה רוצה בכל זאת שהפסים יעלמו, אתה חייב להתפשר על חלק מהתמונה בסרט (לא ממש מומלץ) - כלומר לוותר על חלק כלשהו.

פורסם

או להגדיר לנגן שיציג את התמונה עם עיוות קל שיכסה את התמונה (גם לא מומלץ)

פשוט תתרכז בסרט ולא תרגיש את זה

פורסם

אפשר יותר פשוט במדיה פלייר שילך ל

PLUGINS

OPTIONS

VISUALIZATION

BATTERY

PROPERTIES

ואז שמה יש לו FULL SCREEN SIZE

ושיקבע שמה איזה רזולוציה שמתאימה לו

פורסם

תצפה בסרטים בתוכנה intervideo windvd 7

אחלה תוכנה

פורסם
  • מחבר

הורדתי Bplayer. ניגנתי סרט ועדיין יש את השוליים השחורים העבים לרוחב המסך. החלפתי ל-16:9, המצב השתפר משמעותית (עדיין יש שוליים, אבל ממש טיפה כי המסך 16:10), אבל התמונה נראת מתוחה ולא טבעית. ככה זה צריך להיות? אני בטוח כמעט ב-100% שזה סרט בפורמט 16:9. זה DVD-RIP התומך ב-5.1, אחרי הכל. ודרך אגב, יש לי 5.1 בחדר וסרט עובד בסטריאו. הבעיה לא קיימת ב-WMP. שם אני שומע 5.1. איך מסדרים את זה?

פורסם

הסרטים היום מגיעים בAR יותר רחב מ16:9 לדוגמא 2.35:1, 1.85:1, 2.2:1, תחלק את הרזולציה הרוחבית באנכית ותקבל את היחס.

אין מה לעשות עם זה, אתה יכול למתוח את הסרט או לחתוך מהצדדים ולראות את האמצע, אתה אמנם מקבל יותר רחב ממסך 4:3

אבל עם סרטים ביחס מאד רחב כמו שציינתי למעלה, עדיין הפסים השחורים יהיו גדולים מאד. הרבה סרטים יוצאים היום בHD, ושם זה פשוט 16:9, תנסה להשיג.

מקווה שעזרתי...

פורסם
  • מחבר

במה בדיוק מתבטאת התוספת? אני לא רואה אותה בשום סרט. אני מתחיל לחשוב ש-16:9 זה פשוט overrated.

עריכה: ניגנתי פרק של Desperate Housewives ושם זה נראה כמו ש-16:9 צריך להראות על מסך 16:10. הבעיה כנראה בסרטים. טוב, לא נורא. עדיין כיף יותר לראות סרטים על מסך רחב, למרות שציפיתי ליותר ממסך רחב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים